Skocz do zawartości

Zdjęcie

Miłość, czy istnieje takie zjawisko?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
64 odpowiedzi w tym temacie

Sante.

Veritas odit moras

• Tematów: 84
  • Artykułów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Łatwo mówić. Posłuchaj w dodatku unika mnie dziś nie wiem dlaczego? Czy może nie chce mieć ze mną kontaktu czy może wstydzić się spojrzeć mi w oczy po wydarzeniach z ostatnich dni. ?Nie wiem. Zagaduję ją co chwilę a to przez smsy a to przez gg i co? Odpowiada mi pół słówkami. Wiesz ułomny nie jestem, bynajmniej nie staram się taki być :D . A co do cierpienia , nie chciał bym żeby cierpiała prze zemnie.

Blodeuwedd.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kobiety lubią zgrywać niedostępne ;)

Goccolo.
  • Tematów: 6
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To jej dziś odpuść. Nie można tego poganiać ani naciskać. Jeśli jej to powiedziałeś, że chcesz z nią być, to kto wie, może będzie potrzebować kilku dni żeby to przetrawić. I nie "łatwo mówić", tylko sam przeżyłem to kilka razy.
Mówisz, że nie chcesz zeby przez Ciebie cierpiała. Pomyśl, ile radości i pięknych chwil będziesz mógł jej podarować jeśli zgodzi się z Tobą być.

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wiem ale taka nie dostępność nie idzie nam facetom na rękę. Sądzę iż trzeba nas w niektórych sprawach prowadzić za rękę.

Goccolo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehehe facet nigdy do końca nie zrozumie kobiety (i odwrotnie) ;)
Może dlatego tak bardzo nas do siebie ciągnie ;)

Blodeuwedd.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I znowu wszystko jest zależne od człowieka. Jednym odpowiada prowadzenie, inni sami chcą poprowadzić. Człowieka stety bądź niestety do miłości zmusić się nie da.

Goccolo i całe szczęście, że nie zrozumie. Co to byłby za świat? Aż strach pomyśleć :)

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wiadomo że się nie da. Każdy ma tą wolną wolę, chociażby dlatego. i chyba pójdę za radą <b>Goccolo</b> i dziś dam jej spokój...

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zrobił się temat złamanych serc.

Miłość... miłość. Trzeba dzielić miłość od zauroczenia, od zakochania. Trzeba, też sobie uświadomić, że nie jest łatwa. Nie przychodzi sama. Nie wprasza się. Tu można mówić o zakochaniu, ono się wprasza, czasem niechciane. Miłość prawdziwa, to sztuka. Niezwykle trudna. Niewielu umię poświęcić tyle energii, w tą bezproduktywną dziedzine życia, jaką jest krztałtowanie i kreowanie swojej miłości. Kreuję się obraz drugich połówek, gdy ją znajdziemy ma się stać cud i bez wysiłku osiągniemy miłość idealną. Nie wierzę w żadne połówki jabłek. Każdy człowiek może czuć miłość do każdego. Jeśli na prawdę tego chce, najlepiej jeśli druga strona też.

O tym o czym tu mówicie, to nie jest miłość. To zakochanie. Do miłości trzeba dojżeć, i nie każdemu się to udaję.

Mad_Death_Dragon powodzenia ;)

Użytkownik mylo edytował ten post 23.03.2008 - 03:53

Goccolo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie widzę powodu żeby zakochanie nie miało się z czasem przekształcić w miłość. Dlatego warto próbować.

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Idą świąteczne nowiny. Nie wiem co jest ale dziś Ona zaprosiła mnie do siebie na kolację i powiedziała iż musimy poważnie porozmawiać. Mam się bać???

Goccolo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bać? Raczej cieszyć, że masz okazję zjeść z nią kolację :) Poza tym wszystko się wyjaśni, a skoro chce rozmawiać, to znaczy że potraktowała sprawę poważnie.

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Na to wygląda iż tak. Ale mam wątpliwości czy iść, spodziewam się że mogę spotkać "Wroga publicznego", czyli jej faceta (padalca). A gdy pytam już o to odpisuje że przekonam się na miejscu, i to mnie nie pokoi.

Goccolo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O rany, człowieku... Jeśli nie pójdziesz to prawdopodobnie zaprzepaścisz swoją szansę na to żeby z nią być. Wybór należy do Ciebie. Napisz jutro jak poszło.

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Albo jeszcze dziś wieczorem. Nie wiem dokładnie. Wtym momencie lecę bo muszę pozwolić komputerowi odsapnąć ode mnie. :DD To na pewno napiszę. Pozdrawiam

Hunter.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Kurcze,w sumie nie wiem czemu ale ucieszyłem się jak napisałeś o tej kolacji. Hehe pełna konspira:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości oraz 0 użytkowników anonimowych