Ja wierzę, bo mnie to spotkało.
Po prostu aż trudno mi nie wierzyć, że mój obecny mężczyzna jest mi przeznaczony, z naszym spotkaniem wiązało się tyle niezwykłych zbiegów okoliczności... Normalnie aż dziw, że się poznaliśmy ;D Zresztą później też na jaw wychodziły pewne rzeczy, jakieś historie z przeszłości, które mogą poświadczyć o tym, że jesteśmy sobie przeznaczeni (np mój chłopak już kilka lat temu, hmm.. przeczuł, jakie mam imię i pierwszą literę nazwiska

I wykluczam w tym momencie możliwość, że podświadomie szukał osoby mającej takie dane i gdy ją znalazł od razu wziął ją za tą jedyną. Poznaliśmy się na pewnym forum i najpierw rozmawialiśmy jedynie przez gg i mówiliśmy do siebie naszymi forumowymi nickami. Dopiero jak się spotkaliśmy w realu chłopak poznał moje dane - był w szoku

). Heh, właściwie odkąd tylko zobaczyłam jakiś jego post na tamtym forum i jego nick coś mnie tknęło, nie potrafiłam wtedy tego wytłumaczyć. Kilka minut później zagadał do mnie na gg, bo jego też coś tknęło, ale nie tylko dlatego. Już się nie będę dokładnie rozpisywać, bo pewnie mało kogo to interesuje i za dużo by mówić
W każdym razie już od dawna wiemy, że będziemy razem na zawsze.
Życzę wszystkim takiej miłości