Skocz do zawartości

Zdjęcie

NEET czyli śmierć !

• Please log in to reply
21 replies to this topic

above.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

taki mały OT, jedną z gorszych chorób tzw 'duszy' jak to okreslaja niektorzy jest nerwica ... grr

#17 Gość_Burnago

Gość_Burnago.
  • Tematów: 0

Napisano

Przyznam się. Jestem uzależniony od internetu... nawet nie od kompa. Poza tym W OGÓLE NIE GRAM W ŻADNE GRY.
Raz nie miałem neta przez 4 dni do wiatr im jakieś kable zerwał to mnie rozsadzało - nie mogłem tak bezczynnie siedzieć przy kompie. :mrgreen: Inna sprawa jest kiedy wyjeżdżam na ferie czy na wakacje bo wtedy w ogóle i necie nie myślę.

Co do tego gościa. Myślę, że 34 lata to chyba już czas rodzinę założyć a nie grać i jeszcze utrzymywać się z "talerza mamy".
Nie wiem co to wnosi do tematu ale ok. :D

Scroll Lock.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Podałem tylko przykład, że ten problem nie istnieje tylko wkrajach wysoko rozwinietych,ale może także dotyczyć zwykłych szarych Polaków :D

Użytkownik be bee beee edytował ten post 08.02.2008 - 16:03

#19 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

W takim razie to cho****two dopadło mnie kiedyś, gdzieś. Już najgorsze mam za sobą ale ciągle nie mogę dojść do siebie. U mnie trwało to z pięć lat. Już jest lepiej ale sam czuję, że nie doszedłem do pełnej formy. Jak ktoś chce to mogę opisać jak to u mnie wyglądało. Kiedy tak myślę to w ogóle się zastanawiam czy miałem przed tym ratunek. Przyszło samo mimo iż w życiu raczej mi się wiodło, a w szkole nie miałem większych problemów. Zaczęło przechodzić jak powiedziałem sobie "co się k***a ze mną stało?"

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja tak kiedyś skończę, jak mi się życie już całkiem znudzi :P na razie jeszcze daję się wyciągnąć sprzed telewizora :)

kisa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lubie siedziec w necie, ale nie gram, raczej przgladam strony itp. Współczuję takim ludziom i jednoczesnie ciesze sie, że mnie ani mojej rodziny to nie dotyczy.

Aramroth.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja sam nie wiem - siedzę bardzo dużo przed kompem, ale nie wygląda na to, że jestem uzależniony od internetu (nie miałem netu od połowy sierpnia do połowy listopada i przeżyłem :D ) ani komputera (spokojnie mogę wyjechać na 2 tygodnie i za kompem nie tęsknię).

Aczkolwiek zdarza się, że właśnie nolifem mnie nazywają :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych