Napisano 03.07.2009 - 10:35
Napisano 03.07.2009 - 10:49
Tajemniczy składnik... sporo ich, ale najważniejszy (wedle mnie) jest dość nielubiany w kuchniach całego świata. Hemoglobina z mięsa ssaka, gada i ptaka nigdy nie zostanie do końca usunięta, inaczej jest w przypadku mięsa ryby skąd wypływa sobie spokojnie.
PS Masz dowody na te swoje utopijne informacje odnośnie innych zdrowia kultur czy to tylko kolejne googlowskie wiadomości od szamana spod Pcimia Dolnego? M.
Napisano 03.07.2009 - 11:01
Napisano 03.07.2009 - 11:06
Napisano 03.07.2009 - 11:26
Napisano 03.07.2009 - 11:34
Tajemniczy składnik... sporo ich, ale najważniejszy (wedle mnie) jest dość nielubiany w kuchniach całego świata. Hemoglobina z mięsa ssaka, gada i ptaka nigdy nie zostanie do końca usunięta, inaczej jest w przypadku mięsa ryby skąd wypływa sobie spokojnie.
PS Masz dowody na te swoje utopijne informacje odnośnie innych zdrowia kultur czy to tylko kolejne googlowskie wiadomości od szamana spod Pcimia Dolnego? M.
Dzieci niejedzące mięsa mają obniżoną sprawność fizyczną i zaburzenia koncentracji, nastolatkowie nie jedzący mięsa mają problem z zachowaniem stałej wagi i poziomem hormonów.
Napisano 03.07.2009 - 12:21
Napisano 03.07.2009 - 12:50
Napisano 03.07.2009 - 13:53
Napisano 04.07.2009 - 14:59
Napisano 04.07.2009 - 15:58
Napisano 04.07.2009 - 16:52
Napisano 04.07.2009 - 19:29
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych