Skocz do zawarto¶ci

W tym tygodniu będzie mieszane w technicznych aspektach forum, więc może się zdarzyć, że będzie ono działać dziwacznie lub wręcz stanie się całkowicie niedostępne. Proszę nie wpadać w panikę :)

Zdjêcie

Dziwne i nieznane kszta³ty NOL'i

• Zaloguj siê, aby dodaæ odpowied¼
53 odpowiedzi w tym temacie

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
  • P³eæ:Mê¿czyzna
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

czytalem gdzies ze gwiazda betlejemska byla/jest statkiem kosmicznym

prawda gwiazda mogla byc statkiem, ktory przetransportowal na ziemie "Jezusa"
  • 0

.
  • Tematów: 0
Reputacja

Napisano

mnie osobi¶cie najabrdziej podoba siê lataj±cy kij :D ciekawa sprawa
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

mnie osobi¶cie najabrdziej podoba siê lataj±cy kij :D ciekawa sprawa

Nawet nie masz pojêcia ile jest relacji zwi±zanych z tym "lataj±cym kijem" z ca³ego ¶wiata ...

Ten twój "kij" to od nie dawna najdziwniejszy kszta³t, nazywaj± go przydomkami takimi jak "Freak Thing", "Strange" itd.
  • 0

.
Reputacja

Napisano

Ja nic nie mówie stwierdzi³em tylko ¿e krzta³t jak ja nazwa³em go "lataj±cym Kijem" nabradziej mnie intryguje :D cinex luzuj :D
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja nic nie mówie stwierdzi³em tylko ¿e krzta³t jak ja nazwa³em go "lataj±cym Kijem" nabradziej mnie intryguje :D cinex luzuj :D

Zobaczymy co powiesz o "kijkach" po filme z Konferencji Ufo 2005 ...
  • 0

#21 Go¶æ_muhad

Go¶æ_muhad.

Napisano

dla mnie film ten wlasnie jest niesamowity...heh bede teraz przezywal to miesiacami chyba 8)
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Konkretnych informacji o zdjêciu póki co brak - data: 02-26-2006.

Zdjêcia zrobiono we wschodnim Teksasie.

Do³±czona grafika

Do³±czona grafika

Inne zdjêcia tego samego autora wykonane ok. rok wcze¶niej (2005) :

Do³±czona grafika

Do³±czona grafika

.
Reputacja

Napisano

to zdjêcie z Teksasu badziej umiesci³bym w Kryptozoologi bo mnie to wygl±da na jakiegos kolejnegho przero¶niêtego ptaka ni¿ na NoL'a (taka strasznie du¿a kura)
  • 0

#24 Go¶æ_muhad

Go¶æ_muhad.

Napisano

jestem entuzjasta Ufo ale musze sie zgodzic z Darthem...chociaz moze sie myle :P
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kura bez jednego skrzyd³a ... LOL ? 8)

Jest to niezydentyfikowane i dlatego zamie¶ci³em to w odpowiednim temacie ...
  • 0

KIN4.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wracaj±c do lataj±cego kija
wydaje mi siê ¿e jest to czê¶æ wiêkszego obiektu który niedostatecznie zosta³ zamaskowany
druga sprawa, obiekt ten najbardziej odpowiada³by temu co ja widzia³em na jesieni ubieg³ego roku. Ju¿ wspomina³em ¿e co¶ takiego widzia³em i to co¶ sta³o w miejscu ~ nad rzek± Bug.
Wyra¼nie sie odznacza³o od chmur nie kolorem ale w³a¶nie kszta³tem-idealnie proste smuk³e i pionowo zorientowane. W miejscu sta³o oko³o 15 minut. Moja uwagê przyku³o to poniewa¿ chmury zasuwa³y bardzo szybko a to co¶ stalo w miejscu i odcina³o siê sta³ym kolorem od przypadkowej gradacji kolorystycznej chmur. Godzina~21:00.
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

"To by³ mechaniczny obiekt, unosi³ siê nad piktogramem w zbo¿u" - niezwyk³a relacja prosto z Wielkiej Brytanii.

Do³±czona grafika

To niezwyk³e zdjêcie trafi³o do nas w ci±gu ostatnich dni od naszych amerykañskich przyjació³ (oni dostali je od Brytyjczyków - ¶wiat jest coraz mniejszy...). Wykona³ je mê¿czyzna, który latem 2005 roku prze¿y³ bliskie spotkanie z obiektem UFO na polu, na którym by³y krêgi zbo¿owe. Zdjecie jest bardzo wyra¼ne i uwiarygadnia jego relacjê. Obiekt by³ absolutnie mechaniczny i unosi³ siê nad krêgiem zbo¿owym. To ¶wie¿a sprawa i jak tylko dostaniemy w tej sprawie raport - napiszemy wiêcej.

#28 Go¶æ_muhad

Go¶æ_muhad.

Napisano

wyglada troche jak podkowa :) taki polokrag hmm 8)
  • 0

PTR.
  • Tematów: 135
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

smoki jednak nie wyginely :]

heh coraz ciekawsze te obiekty UFO niedlugo beda doniczki latajace, krzesla i inne rzeczy :lol :

zastanawia mnie po co nam to pokazuja (skoro bardziej rozwiniete cywilizacje nas odwiedzaja wiec logicznym jest ze ujawniaja sie swiadomie). moze chodzi o to zebysmy pozbyli sie stereotypow UFO jako szarych badz zielonych ludzikow o dlugich rekach i wielkich oczach
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kolejna fotografia dziwnego NOL'a (wiêcej zdjêæ tego czego¶ znajdziecie w tym dziale - we wcze¶niejszych postach) :

Zdjêcie zosta³o zrobione przez mieszkañca Hawajów. Mieszka³ i pracowa³ on tam od pewnego czasu. Przed przeprowadzk± do rodziny autor wybra³ sie aby zrobiæ kilka zdjêæ najbardziej malowniczych miejsc, które zapamieta³.

Po pewnym czasie gdy przegl±da³ te fotografie spostrzeg³ na nich co¶ dziwnego. Na pocz±tku my¶la³, ¿e to jaka¶ skaza. Po pewnym czasie przypomnia³ sobie i¿ widzia³ relacje o czym¶ podobnym na stronie rense.com - tam nazwali to "Co¶" ("The Thing" - oryginalne t³umaczenie). O dziwo autor zdjêæ czyta³ o tym obiekcie, który równie¿ by³ fotografowany w rejonie Big Island tam gdzie mieszka.

Przypuszczalna data zrobienia fotografii jest przez autora nieznana - podaje on tylko date wywo³ania zdjêcia, która znajdowa³a sie na odwrocie : 08/29/05.

Do³±czona grafika

Do³±czona grafika

U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten temat: 0

0 u¿ytkowników, 0 go¶ci oraz 0 u¿ytkowników anonimowych

stat4u