Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej do godz. 21:00 w niedzielę 18 maja.

Zdjęcie

Video: Alex Jones "ENDGAME: Blueprint For Global Enslavement"

• Please log in to reply
16 replies to this topic

Druid.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To co zostało pokazane w tym filmie było mi już wiadome wcześniej. Pojawiło się jednak dużo nowych rzeczy o których nie słyszałem wcześniej. Film na pewno nie jest ściemą choć co do przewidywań skutków NWO mam pewne wątpliwości.
Nie zgadzam się co do Chin które zostały ukazane jako przyszły model NWO. Na pewno zostaną zachowane pewne cechy charakterystyczne dla obecnego tam reżimu. Uważam jednak że Chiny zostaną zniszczone i podporządkowane światowemu rządowi. W obecnej formie która tak była zachwalana w filmie jako model NWO, Chiny z pewnością nie będą chciały brać udziału. Dodatkowo Chiny to największy wróg USA, gdzie milionom Chińczyków jest to codziennie wbijane do głowy. Wojna z Chinami to będzie końcowy etap tworzenia rządu swiatowego. Również nie jest taka prosta sprawa z Rosją której bliżej do Chin niż do USA. Państwa te raczej nie podporządkuja się same a więc będzie duże prawdopodobieństwo użycia siły. W tym celu planuje się budowę tarczy rakietowej w Polsce i Czechach. Chcę tu jeszcze wspomnieć o UFO o którym w ogóle nie wspomniano w filmie. Dlaczego sprawa obcych jest tak ukrywana przez rządy na świecie? To proste uznali że ludzie nie mogą się o tym dowiedzieć dopóki nie powstanie światowy rząd. Jestem pewien że dowiemy się o obcych dopiero gdy powstanie NWO. Być może jest to sprawa również porozumienia z istotami z poza ziemi. Jeśli prawdą jest że w bazie Dulce stacjonują szaraki i wspłpracują z ludźmi jest to bardzo prawdopodobne. W zamian za rząd światowy ci zdrajcy ludzkości będą mogli doświadczyć tego co obiecali im kosmici...

To jest tylko moje własne zdanie i nie mówię że to co napisałem jest prawdą.
  • 0

Double_G.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W ciekawych czasach przyszło nam żyć. :(

Oczywiście w negatywnym tego zdania znaczeniu ^^
Prawdziwi terroryści, mordercy, najlepiej by było przeprowadzić ZAMACH podczas takiego spotkania i zburzyć cały budynek tak aby mieć pewność, że nikt nie zostanie ranny wręcz przeciwnie - wszyscy zginął...

What a hell is wrong with you people?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych