Napisano 14.07.2009 - 14:01
Napisano 22.07.2009 - 09:43
Napisano 22.07.2009 - 15:31
Prosze o skasowanie dwóch ujemnych reputów
a) Ivellinos z dnia 6 lipiec za :
"Ujemny reputek za:
"Przewietrz mózg, nad wodą, w lesie... Odstaw kolegów, którzy Ci płacą za propagowanie głupot" - i podobne.
Narazie upomnienie, w razie recydywy będzie warn. Pohamuj te swoje emocje... "
na PW :
po wyjaśnieniu że zaszła pomyłka Ivellinos napisał:
"Qrde, faktycznie chyba się machnąłem
W sprawie ewentualnej kasacji reputka możesz się zgłosić do Eury'ego - bo ja mimo iż widze guzik "Delete" to nie mogę z niego korzystać, bo wywala błąd"
b) inż Min de Bizantium z dnia 9 lutego za "
"Czytałeś moje wypowiedzi w wątku o pochodzeniu boga? Jak nie mów ,że nie próbuje sobie tego wyobrazić...
A co do pietnastoletni móżdżek to sorki... Ale nie ruszają mnie tego typu argumenty. Jestem wolny bez względu na wiek panie starszy"
który był minusem odwetowym - ponadto na PW otrzymałem wiadomość z inwektywami a po mojej interwencji Kolega mnie publicznie i prywatnie przeprosił
Cytował inwektyw nie będę
Ostatni PW "Przepraszam teraz prywatnie twoją Matkę. Mam nadzieję ,że się dogadaliśmy i już z tobą nigdy nie będę musiał rozmawiać"
Proszę o pozytywne rozpatrzenie obu przypadków.
Napisano 22.07.2009 - 17:30
Napisano 22.07.2009 - 18:52
Nie był odwetowy ponieważ Ty pierwszy ujawniłeś moje dane i groziłeś mi na pw. Nie mam minusa od Ciebie i nie tyko ja Ciebie przeprosiłem ale i Ty też mnie. Więc za co odwet? Bo za minusa na pewno nie.
Proszę to wziąć pod uwagę bo moim zdanie usunięcie tego minusa będzie niesprawiedliwe.
Napisano 22.07.2009 - 19:00
Napisano 29.07.2009 - 12:48
Kilkadziesiąt postów w dziale "poznajmy się" w przeciągu paru minut. Niezłego syfu narobiłeś odgrzebyjąc tematy, na Twoje nieszczęście w wątkach byłą blokada licznika postów.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych