P.S. Wczoraj mialem tez cos ciekawego, siedziałem i czytałem ksiązke ale mi sie znudziła wiec myslałem o 3 oku, siedze i siedze i mysle o nim, po chwili czuje silny puls w tym miesju, między oczami i oraz ciepło... Lekko dotykam tegho miejsca i zaczynam masowac(moje dłonie juz od kilku minut sa bardzo ciepłe) i nagle czuje ze jak przesuwam palec w jakies miejsce to tak jakby prąd przechodził w tym miejscu, taki lekki, jak dotykam dłon to czuje to samo, jak srodek czoła, usta to tez.... spróbowałem jezyka i poczułem taki zimny prądzik, co to moze byc ?
Tak samo mam ze stopami, mam je bardzo ciepłe pod spodem, i dłonie tez (spodnia część). Wczoraj np, chciałem wygiąc łyzeczke wiec wziałem ją do rąk i nagle poczułem taki dziuwny przeplyw przez rece do dłoni, tak jakby woda, dziwn e uczucie i rece były bardzo ciepłe tak ze jak tzrymałem je 2 cm od czoła to grzały (jak taki piecyk) i rece były gorące, ale nie parzyły, ale niestety ioe udało m isie wygiąc łyzeczki.
p.s. PRZY TYM zdazeniu jescze cos ciekawfgo sie stało, otóz gdy ta energia doszła do mopich dłoni to nagle odtwarzacz cD KTÓRY stał metr odemnie sie wyłaczył i płyta obracala sie 2 razy szybciej niz noramlnie tak ze szumiał cały magnetifon, bykl tak głosny jak odkurzacz.... pierwszt raz cos sie takiego stało... ale moze to byl zbieg okolicznosci...