Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dziwne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

Berith.
  • Tematów: 26
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Być może twój astral domaga się, byś go uwolnił choć na jedną noc?

Dawno nie przeglądałem artów o oobe, ale nie rozumiem w jaki sposób astral ma się domagać uwolnienia?!
  • 0

kukunamuniu.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moj 1st post :D !!

Ja wiem tyle, ze normalne jest uczucie spadania przed zaśnięciem

a moglbys to rozwinac bo ja tak mam ale zawsze sie zastanawialem dlaczego T_T;

a co do tematu to tez tak mam nie uwazam tego za nic dziwnego nawet jak sie skupie na czyms ksiazka telewizor mysl to mam identycznie ;p
  • 0

Obywatelka AM.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mnie to rozluźnia i czuje się wtedy dobrze.

A ja bardzo nie lubię tego uczucia, dla mnie jest ono nieprzyjemne i denerwujące. Zamykam oczy i chcę sobie podrzemać, np w samochodzie czy autobusie, i nagle czuję jakbym się znajdowała w naprawdę wielkiej, zupełnie pustej, czarnej przestrzeni. Czuję swoją twarz, czuję że należy do mnie. Ale dłonie to wydają mi się być oddalone ode mnie o miliony kilometrów, jakby nie należały wcale do mnie, chociaż wiem, że tam są. Nawet jak nimi ruszam, nie czuję tego. A całej reszty ciała to już nie czuję zupełnie, jakby jej wcale nie było.
Muszę wtedy otworzyć oczy i otrząsnąć się, bo nie lubię tego i bardzo mnie to denerwuje :/

Ale jakoś nie sądzę, żeby takie uczucie było oznaką zalążków jasnowidzenia czy coś. Nie podejrzewam u siebie takich zdolności, jestem zbyt twardo chodzącym po ziemi człowiekiem :mrgreen: Oczywiście zdarzają mi się od czasu do czasu przebłyski intuicji, ale chyba każdy tak ma.

A tak poza tym, mój pierwszy post, witam wszystkich :)
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ooo ja też mam to samo :/ wie ktoś, czy tego jakoś da się pozbyć? u mnie to znika tylko wtedy, kiedy śpię z prawym okiem w poduszce :D taki sposób wymyśliłem sobie :D

a tak to takie właśnie uczucie ciągłego oddalania się czy zmniejszania :P tak jak napisała Obywatelka:

'Zamykam oczy i chcę sobie podrzemać, np w samochodzie czy autobusie, i nagle czuję jakbym się znajdowała w naprawdę wielkiej, zupełnie pustej, czarnej przestrzeni. Czuję swoją twarz, czuję że należy do mnie. Ale dłonie to wydają mi się być oddalone ode mnie o miliony kilometrów, jakby nie należały wcale do mnie, chociaż wiem, że tam są. Nawet jak nimi ruszam, nie czuję tego. A całej reszty ciała to już nie czuję zupełnie, jakby jej wcale nie było.' :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych