Napisano 10.08.2009 - 18:17
Napisano 10.08.2009 - 19:16
To co napisalem jest ogolnie. Gdybym zaczal sie rozpisywac na kazda jednostke indywidualnie to huhu... mozna napisac ksiazka.To wszystko przez masturbacje?
Czy my powinnismy sie rozwijac pod kazdym wzgledem, czy zyc na jednym poziomie?Jeśli będziemy pamiętać że najpierw jest Natura i Jej prawa, odwieczne prawa natury. Wszystkie nakazy i przykazy próbujące ingerować w nią , a działające przeciwko prawom natury, tworzą właśnie patologiczne zachowania.
22z - " Czy jak powiem, ze niektorzy zachowuja sie jak baby to to nikogo nie obrazi, albo jak homo? - " - co przez to rozumiesz ?
Napisano 10.08.2009 - 19:25
No ale podam przyklad: Czy kiedykolwiek spotkaliscie sie z taka sytuacja, kiedy jeden chlop prosi drugiego aby dotknal mu i sprawdzil jakiego wielkiego ma a obaj nie sa juz dziecmi? Albo koles ktory zaklada sobie w wiadome miejsce przedziurawiona maskotke podczas lekcji w szkole na oczach teachera (wtedy to bylo smieszne, a wszyscy mieli po 11-13 lat). Czy to nie jest przypadkiem skutek takich dzialan? (Nie spotkalem jeszcze osoby robiacej takie rzeczy jak opisalem i jednoczesnie bedac "moralna" w moich oczach.)
Napisano 10.08.2009 - 19:31
Napisano 10.08.2009 - 20:46
No ale podam przyklad: Czy kiedykolwiek spotkaliscie sie z taka sytuacja, kiedy jeden chlop prosi drugiego aby dotknal mu i sprawdzil jakiego wielkiego ma a obaj nie sa juz dziecmi? Albo koles ktory zaklada sobie w wiadome miejsce przedziurawiona maskotke podczas lekcji w szkole na oczach teachera (wtedy to bylo smieszne, a wszyscy mieli po 11-13 lat). Czy to nie jest przypadkiem skutek takich dzialan? (Nie spotkalem jeszcze osoby robiacej takie rzeczy jak opisalem i jednoczesnie bedac "moralna" w moich oczach.)
Ja się bardzo dużo masturbowałem jako niemowlę i przez to mam teraz depresję i jestem bardzo emocjonalny.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych