Szkoda tylko, że on (lub oni) chce otworzyć - raczej - nasze porfele, a nie umysły.Osiris daje jeszcze cytat z jego ksiazki jakby Cie interesowalo :
Takie odniosłem wrażenie.
Napisano 30.07.2007 - 20:18
Szkoda tylko, że on (lub oni) chce otworzyć - raczej - nasze porfele, a nie umysły.Osiris daje jeszcze cytat z jego ksiazki jakby Cie interesowalo :
Napisano 30.07.2007 - 20:18
Następne maksimum aktywności słonecznej spóźni się nawet o rok, ale będzie za to od 30 do 50 proc. silniejsze niż poprzednie - informuje czasopismo "Geophysical Research Letters".
Aktywność naszej dziennej gwiazdy zmienia się w cyklu 11-letnim. W jego maksimum na powierzchni Słońca możemy obserwować dużą liczbę plam, częste wybuchy i wyrzuty materii, która - docierając do Ziemi i wchodząc w interakcję z jej polem magnetycznym - powoduje piękne zorze polarne, ale też sporo problemów związanych z zakłóceniami pracy satelitów i łączności.
Były już widoczne na północy Polski.Miłoby było zobaczyc zorzę polarną w Polsce grin.gif .
Napisano 30.07.2007 - 20:40
Szkoda tylko, że on (lub oni) chce otworzyć - raczej - nasze porfele, a nie umysły.
Takie odniosłem wrażenie.
Napisano 30.07.2007 - 20:49
Napisano 30.07.2007 - 21:51
JestWidać inni chcą sobie nabić kabzę jego kosztem (pośmiertnie), bo chyba nie ma w necie tej książki udostępnionej za free?
Napisano 30.07.2007 - 21:52
To już wiemy od grubo ponad roku:Następne maksimum aktywności słonecznej spóźni się nawet o rok, ale będzie za to od 30 do 50 proc. silniejsze niż poprzednie - informuje czasopismo "Geophysical Research Letters".
Nic się nie stało pod koniec lat 50-tych, to czemu ma się coś stać w 2012?Ten tekst powinien Nas uświadomić,jak niebezpieczne może być Słońce w roku 2012
Napisano 30.07.2007 - 22:32
Napisano 30.07.2007 - 22:57
Napisano 31.07.2007 - 08:58
A może Macedonia?
Też ma takie słońce we fladze, a flaga Japonii czy Korei nie kojarzy mi się ze słońcem.
Napisano 15.08.2007 - 20:56
oops między innymi o to mi chodziło...Ja osobiście uważam, że jeśli nic nie działo się przez tyle lat, to widząc zauważalne porównania z przepowiadanymi katastrofami, jakie podobne miały niejednokrotnie miejsce w historii ludzkości, mogę stwierdzić, że nic nadzwyczajnego nie będzie miało miejsca do 2012 roku...
Napisano 15.08.2007 - 23:25
I tutaj zapewne się mylisz. Bo :
1. Rok 2012 jako termin katastroficznej dla ziemskiej cywilizacji hiperaktywności słońca w zasadzie nie jest przepowiednią, lecz domniemaniem na podstawie znanych i odkrytych faktów (n.p. kalendarz Majów) Jednak skutki zagłady cywilizacji są kojarzone z biblijnym "końcem świata", a ten ma być zdarzeniem, które poprzedzą inne, nie mniej dramatyczne wydarzenia.
2. Takim wydarzeniem poprzedzającym koniec ma być pojawienie się antychrysta jako wynik działania globalnego rządu powstałego jako swoisty ratunek dla zdeterminowanej kataklizmami i głodem ludzkości. (Apokalipsa) . Rządy antychrysta mają trwać ok. 3,5 roku - a więc mamy już kwiecień / czerwiec 2009 roku !
3. Kataklizmy i powszechny głód na Ziemi poprzedzi niestety wojna światowa (przepowiednie) o błyskawicznym i ograniczonym działaniu, ale powodująca ogromne zniszczenia.
4. W trakcie tej wojny nastąpić ma kataklizm i w czasie 72 godzin ciemności zginie więcej ludzi niż we wszystkich wojnach światowych (objawienia).
W przytoczonych na tym forum wizjach Irlmayera nie ma żadnych wątpliwości, że ich głównym bohaterem będzie Rosja.
Obserwując działania Putina, a w szczególności upływający za klika miesięcy okres jego kadencji - możliwy termin wybuchu działań jest już złowieszczo bliski.
Pozostaje tylko mieć nadzieję, że Majom po prostu nie chciało się dalej układać kalendarza, że piramidy wcale nie wskazują na szczególne usytuowanie konstelacji Oriona i Wenus, że papież Benedykt XVI nie jest przedostatnim, że produkowane na masową skalę chipy wcale nie będą znamionami apokaliptycznej Bestii, że wszystkie powtarzające się przepowiednie to bzdura, że channelingi dotyczące zbliżającej się fali z kosmosu to bajki itd. itd.
Napisano 15.08.2007 - 23:46
Napisano 16.08.2007 - 00:51
Ja bym tu zakładał raczej energie elektryczna wystepujaca u człowieka (pole elektromagnetyczne np. gdyby tak było, to naprawde hardcore bo mysli tez sa hmm pradem)ludzkości zostanie zabrana energia elektryczna, stanie się to po 2010 roku!
Sytuacja będzie tak zła, że USA i ZSRR staną po jednej stronie. W konflikcie wezmą udział również Chiny. Jakieś wyspiarskie państwo odpali rakietę nuklearną.
Hmm.. zaje** spójna przepowiednia..Rozpadnie się Wielki Czerwony kraj. Jeśli ktoś jeszcze pamięta epokę rządów ZSRR w całym Bloku Wschodnim, to musi przyznać, że niewyobrażalne było to, że któregoś dnia ZSRR ma przestać istnieć i odłączą się od niego różne republiki! Dziś przepowiednia jest spełniona w 100%.
Ech.. aż mi sie cisnie że prawda jest tylko jedna.. ale dla Ciebie moge napisać..przepowiednie sa nudne bo wszystkie sie powtarzaja
Napisano 16.08.2007 - 01:20
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych