Napisano 05.05.2013 - 09:25
Napisano 05.05.2013 - 11:08
Użytkownik convers edytował ten post 05.05.2013 - 11:09
Napisano 05.05.2013 - 12:41
Użytkownik Halloween edytował ten post 05.05.2013 - 12:41
Napisano 05.05.2013 - 14:18
Napisano 05.05.2013 - 18:51
Ja idę do ciężkiej. Na razie 85 kilo, ale jeszcze urosnę...Ścinam do piórkowej, nie mogę grillować za dużo.
Napisano 05.05.2013 - 19:04
Użytkownik Kochanie edytował ten post 05.05.2013 - 19:04
Napisano 05.05.2013 - 19:14
Miłośnik "maczania kija"...Własnoręcznie złowiony pstrąg, okoń, nawet zwykły leszcz oprawiony na szybko i wrzucony na grilla z sosnowym drewnem - pace lizac. Mieso sie chowa.
8. Jak przetrwać zimną noc po grillu w plenerze
Napisano 05.05.2013 - 20:39
Napisano 05.05.2013 - 23:01
Napisano 06.05.2013 - 06:07
Napisano 06.05.2013 - 07:17
Cierpliwości? Wędka, sztuczna mucha, streamer, jętka albo żaba, zależnie od pory roku, dnia i miejsca. W dobrej rzece wyciągniesz w ten sposób 5-10 pstrągów w pół godziny. Najsmaczniejsze pstrągi są w Dunajcu, Białce, Koszarawie i w górnej Sole. Polecam, jeśli ktoś tam bywa. Dobre były też ryby ze Skawy, ale jak zaczeli robic tam zapore, to pstragow juz nie ma.Miłośnik "maczania kija"...
Własnoręcznie złowiony pstrąg, okoń, nawet zwykły leszcz oprawiony na szybko i wrzucony na grilla z sosnowym drewnem - pace lizac. Mieso sie chowa.
Mi brakuje cierpliwości do takiego sportu...
8. Jak przetrwać zimną noc po grillu w plenerze
Lisciaste tak, ale do wedzenia, nie grillowania. Opiniami fachowcow wedzarniczych sobie glowy nie zawracam, bo to raczej ja bym ich mogl nauczyc paru rzeczy Ja najbardziej lubie wedliny wedzone w dymie z drzew owocowych i takie sobie najczesciej robie, ale to kwestia gustu. Ale do grillowania bym lisciastego nie bral, po pierwsze szkoda skoro mozna uzyc go w wedzarni po drugie sosna daje swietny smak i aromat na grillu. Naturalnie jesli ktos woli mieso z grilla smazone nie na zywym ogniu ale bardziej odymione niz grillowane to lisciaste bedzie tez dobre.Doktorze Röck , zrobił się przypadkiem problem. Napisałeś że węgiel drzewny, paliwo, brykiety są dla frajerów. Może i tak ale skoro komuś to pasuje to jego sprawa Tobie natomiast odpowiada suche drewno sosnowe. Otóż gdy usłyszy coś takiego fachowiec grillowo-wędzarniczy, jeżeli można takiego określenia użyć to bardzo się oburzy i prawdopodobnie powie: a cóż to za frajer z tego gościa ! Używać powinno się drewna liściastego,kolego. Smacznego
Napisano 06.05.2013 - 17:41
Napisano 06.05.2013 - 23:39
Jaki wzrost? Bo sam miałem niedawno taką wagę, ale ja jestem wysoki i ścinanie nie jest w moim przypadku łatwe.Ja idę do ciężkiej. Na razie 85 kilo, ale jeszcze urosnę...
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych