Dziecko - jeszcze raz - w którym miejscu nabijam się z jego zmarłych rodziców - POKAŻ MI BO NIE WIDZĘ.
Chodzi ci o ten tekst?
Przestańcie się nabijać z kogoś kto stracił rodziców
Gdzie w nim napisałam , że nabijacie się z jego rodziców? Owszem , nabijaliście się , ale nie z jego rodziców, lecz z niego.
Jeśli kogoś nie znasz to sie nie nabijaj z tej osoby , bo nigdy nie wiesz , co dana osoba przeżywa.
Najpierw piszesz, że demony nie opętują, potem, że Ty żyjesz ze swoim w zgodzie, potem, że to jednak nie demon a jakaś podświadomość - zdecyduj się, bo sama gubisz się we własnych zeznaniach - nie pierwszy raz, nawet nie dziesiąty, podczas Twojej krótkiej kariery na forum.
Poniżej zapodaję moją wypowiedź, którą niedawno zamieściłam już na tym forum.
" Hipnoza wpływa na podświadomość człowieka. Tego co na nią wpływa na dziś internet nie zawiera dowodów, by można było je skopiować i wkleić. To tak jakby chciano w necie szukać namacalnych dowodów na to jak powstał wszechświat. Na razie jest to niemożliwe Dla ludzi, którzy nie umieją lekko " się unieść" i dojrzeć to czego z normalnej perspektywy nie widać, takie zjawiska będą dla nich niewytłumaczalne, bo bazując tylko na źródłach i utartych przekonania i pomijając to co podpowiada nam podświadomość, do niczego nie zajdą.
Dlatego skupmy sie już tylko na tej podświadomości, czyli całej wiedzy , którą człowiek ma w sobie , ale tego nie wykorzystuje , bo myśli , że świadomość jest jedną wielką prawdą. Moim zdaniem w opętaniu dużą rolę odgrywa podświadomość. jest ona jakby alternatywą świadomości. Dwa kanały , które istnieją w człowieku i czasami na siebie oddziałują. Świadomość jest na tyle dominująca , że wypycha wszystko co w pewnym sensie jej nie odpowiada.
Weźmy np. człowieka wychowanego w porządnej , religijnej rodzinie gdzie nie wolno przeklinać, bić , wierzyć w szatana, sprawy erotyczne to tabu itp. , więc wszystkie elementy budowania nowej osobowości są spychane w podświadomość, albo nieświadomość, tam się kumulują. Różne mechanizmy są tłumione takie jak agresja, prokreacja itp. W podświadomości tworzy się nowa osobowość. Nowy duch, który próbuje przejąć kontrolę nad świadomością. Pojawia się w podświadomości osobowość całkowicie antagonistyczna do tego czego nauczyła sie świadomość, czego musiała sie nauczyć, do czego ją zmuszano.
Tak zwana "opętana" religijna osobą, zapewne będzie czuła nienawiść do kościoła, Boga. A egzorcyzmy z udziałem księży będą w stanie nawet zabić taką ofiarę "opętania"Taka osoba na pewno czuje silny stres, nienawiść i chęć walki by uciec , czy zniszczyć zagrożenie. Człowiek walczy o życie , dlatego przejawia tak wielką siłę.
Nie ma w tym nic demonicznego, ani chorobowego, dlatego trudno to odróżnić, bo nie jest ani jednym ani drugim. To są tylko zachowania, pragnienia, oczekiwania, które tworzą nową podświadomą osobowość, która będzie próbowała wedrzeć się do świadomości i przejąć nad nią kontrolę. Ten szatan, demon , duch , to w dalszym ciągu ta sama osoba, , to ta sama dusza , która rozwarstwiła się na pół i stworzyła dwie sprzeczne z sobą osobowości. Te osobowości walczą i w sumie jest to słuszne stwierdzenie , żę w jednym ciele są dwie dusze. Tylko , że żadna nikogo nie opętała. One powstały w tej osobie i mają równe prawa, są od samego początku częścią tej osoby a nie jakimś obcym bytem. Przypadek osobowości mnogiej to dowód na to ile potomnych dusz może rodzić się w nas. Do tego wystarczą tylko tłumione uczucia i potrzeby."
I co , twoim zdaniem jest tu sprzecznego?
Wcześniej widziałaś plazmę, teraz już nie? Kolejne sprzeczności w Twoich własnych postach.
A co? To widzenie plazmy to jest coś dziwnego? Widziałam , ale nie przez okno, bo to "przez okno" to sobie już sam dopisałeś.
Jak można się dogadywać czy nie dogadywać z własną podświadomością? Ona po prostu jest, nie toczy z Tobą dysput filozoficznych - ubzdurałaś coś sobie, jak większość swojej "wiedzy" ponaginanej i ulepionej tak, żeby Ci pasowało do aktualnego tematu i teraz pitolisz jak potłuczona. Napisało Ci to z 10 osób.
Podświadomość może naprawdę wiele, możesz dzięki niej pokonać swoje słabości, lęki, a nawet osiągnąć sukces. Podświadomość to coś co ma większą " moc" od świadomości, dlatego warto żyć z nią w harmonii.
Skąd wiesz jak zachowuje się tunel czasoprzestrzenny? Byłaś w nim kiedyś? Ktoś z Twoich znajomych był? Kolejna kosmiczna wiedza?
No weź , nie zadawaj takich głupich pytań. Idź do księgarni i złap pierwszą lepszą książkę o tej tematyce Stephana Hawkinga, czy Michio Kaku albo kogokolwiek , przeczytaj , zanim palniesz kolejną głupotę. Tunele czasoprzestrzenne są niestabilne i szybko się zapadają.
Jej znalazłem
W dzień trudno ją dostrzec. Jest niewidoczna, Lepiej to zobaczyć w nocy. Wtedy świeci ona tak znikomym światłem, ale ją widać. Najlepiej jednym okiem.
Kiedy na nią patrzysz , sprawia wrażenie dziwnej , nieforemnej luźnej formy- istoty ,która przybiera różne kształty i unosi sie w powietrzu jak duch.. Na pewno jest trójwymiarowa.
Wygląda coś jak zgęstniała woda, ale nie jest to woda. Jak wkładam w to rękę to czuję lekkie mrowienie- taki lekki prąd, czasami ręka staje się mniej widoczna - znika. Gdy przykładam do tego dłoń to, to , ta plazma przylega do niej i się dosłownie przykleja- oblepia. Przez to można fajnie sie tym bawić- formować. Dziwne w tym jest to , że sprawia wrażenie jakby żyła.
Jak narysuję albo cos podobnego znajdę w necie to ci to , tu zapodam 
To coś naprawdę wykazuje wszystkie cechy plazmy. Jedyne co różni tą substancję od szeroko pojętej plazmy to temperatura. Widzisz. Dowód na istnienie bardzo zimnej plazmy mam przed oczami. Gdyby było gorące to było by plazmą, ale jeśli jest zimne? To co to jest?
Odpisałam na wasze posty, ale nie powinnam. I przestańcie już pisać o mnie. Kończymy off top!
@Devaelan i jak, próbowałeś osiągnąć świadomy sen? Jak to to napisz , jak ci poszło
Sama jestem ciekawa