Hmm od czego by tu zaczac... Nie bedzie to zaden artykul. Bardziej ciekawostka moze pytanie. W zasadzie sam juz nie wiem. Na forum jestem juz od dluzszego czasu i wiem jak kazdy podchodzi do tego tematu z reszta ja podchodze tak samo aczkolwiek ciekawosc jest silniejsza. Tematow juz byly setki i nie chcialbym zeby mnie krytykowano jak innych gdyz od roku sie wstrzymywalem z ta wypowiedzia. Dopiero powstal podobny temat choc nie tez taki do konca. Podchodze calkiem do tego sceptycznie ale byc moze ktos jeszcze ma podobne dziwne reakcje na to cos. Mianowiscie chodzi mi o liczby a w zasadzie to godzine 21:37. Wiem wiem tak. Pewnie kolejna osoba costam wymysla.
Po pierwsze nie obejrzalem filmu Numer 23 bo ile mozna ogladac jedna rzecz a w zasadzie juz za 2 razem nie byl az taki ciekawy. Nie zdarzylo sie tez ostatnio nic co mnie sklonilo do napisania tego tematu.
Przejdzmy do rzeczy. Z reguly gdy patrze na zagarek wieczorem jest wlasnie 21:37. O 21:37 zaczal sie jakis film ostatnio. Rowniez o 21:37 mialem calkiem niedawno przesiadke pociagiem. Wczoraj lub przedwczoraj zauwazylem u siostry ksiazke "
http://ebookgigs.com...ad.php?p=23700" ktora w zasadzie sam kupilem (o dziwo jak sie mozecie domyslic.. nie! Za 30zl. Za 21 zl nie bylo
)
21:37
"[37] Each day Jesus was teaching at the temple, and each evening he went out to spend the night on the hill called the Mount of Olives, [38] and all the people came early in the morning to hear him at the temple. "
W zasadzie mam wrazenie ze po prostu mam dziwne odczucia co do godziny 21:37.
Czy najprawdopodbniej bardziej zwracam na nia uwage niz na inne z jakiegos powodu? Moze dlatego ze jak umarl JPII (a zmarl o 21:37) to bardzo to przezywalem?
Nikt z moich znajomych/rodziny nie ma chyba zbyt wiele zwiazanego z ta godzina jak i ja sam nie kojarze zadnych dziwnych chwil zwiazanych z ta godzina.
Czy ktos jeszcze widuje ta godzine czesciej niz zwykle? Pytam z czystej ciekawosci. Moze jakies ciekawostki co do tej godziny? Wszelkie komentarze idz sie wyspac mnie nie interesuja bo sa nudne
I TAK UWAZAM ZE TO PO PROSTU PRZYPADEK!!!!!! Co nie zmienia faktu ze spytac mozna.