Napisano 15.07.2007 - 10:52
Napisano 15.07.2007 - 11:17
Właściwie to dość poważnie naruszyłeś regulamin uznając że ludzie wierzący są głupcami...
Mam nadzieję, że kiedyś zmądrzejesz, pomodlę się o to.
Zatem kończę rozmowę, w sumie i tak przecież dla Ciebie rozmowa z osobą i niższym poziomie intelektualnym pewnie nie jest niczym ciekawym.
Napisano 15.07.2007 - 13:59
Napisano 15.07.2007 - 14:30
A w Ameryce, Księża pedofile jest normalne? Amerykanie którzy nie potrafią wymienić swojej Stolicy? To jest normalne? Wydaje mi się że nie, więc przestanie czepiać się tego już KK, bo to nie cały KK jest temu winien, tylko ludzie, konkretnie kilku.zyjemy w chorym kraju... poprostu trzeba to przyjac do wiadomosci i juz..
Napisano 15.07.2007 - 15:32
To, że są inne chore kraje nie znaczy że nasz nie jestA w Ameryce, Księża pedofile jest normalne? Amerykanie którzy nie potrafią wymienić swojej Stolicy? To jest normalne? Wydaje mi się że nie, więc przestanie czepiać się tego już KK, bo to nie cały KK jest temu winien, tylko ludzie, konkretnie kilku.
Napisano 15.07.2007 - 15:34
Napisano 15.07.2007 - 15:38
a co mnie usa obchodziTo jest normalne?
Napisano 15.07.2007 - 15:59
źr. :WikipediaZnani polscy ateiści:
Witold Gombrowicz, Stanisław Grzesiuk, Tadeusz Kotarbiński, Aleksander Kwaśniewski, Aleksander Krawczuk, Ludwik Dorn, Jacek Kuroń, Kazimierz Kutz, Kazimierz Łyszczyński, Gabriel Narutowicz, Andrzej Rusław Nowicki, Roman Polański, Zbigniew Religa, Andrzej Sapkowski, Maria Skłodowska-Curie, Bohdan Smoleń, Barbara Stanosz, Kuba Wojewódzki, Jerzy Urban, Jerzy Waldorff, Stanisław Lem, Bogusław Wolniewicz.
Znani zagraniczni ateiści:
Noam Chomsky, Lew Trocki, Mao Zedong, Woody Allen, Ingmar Bergman, Marlon Brando, Charles Chaplin, David Gilmour, Katharine Hepburn, Burt Lancaster, John Malkovich, Marilyn Manson, Randy Newman, Steven Soderbergh, Ted Turner, Dave Barry, George Byron, Ernest Hemingway, James Joyce, Arthur Miller, Philip Pullman, Ronald P. Reagan (syn prezydenta Ronalda Reagana), Salman Rushdie, George Bernard Shaw, Kurt Vonnegut, Simone de Beauvoir, August Comte, Markiz de Sade, Denis Diderot, Ludwig Feuerbach, Karol Marks, Fryderyk Nietzsche, Karl Popper, Bertrand Russell, Jean-Paul Sartre, Michelle Bachelet, James Callaghan, Bill Hayden, Alfred Adler, Isaac Asimov, Richard Dawkins, Zygmunt Freud, Frédéric Joliot-Curie , Alfred Kinsey, Jonathan Miller, Max Stirner, James Watson, Luis Buñuel, Nikołaj Rimski-Korsakow, Harry Harrison, H.P. Lovecraft, Terry Pratchett, Leonid Breżniew, Fidel Castro, Robin Cook, Giuseppe Garibaldi, Michaił Gorbaczow, Włodzimierz Lenin, Józef Stalin, John Sholto Douglas, Che Guevara, Jawaharlal Nehru, Ture Nerman, Aleksander Łukaszenko, Peter Atkins, Francis Crick, Paul Dirac, Harold Kroto, Amartya Kumar Sen, Richard Feynman, Bill Gates, Paul d'Holbach.
Napisano 15.07.2007 - 16:26
Skoro wierzący są głupcami to na szybko zrobiłem listę kilku wierzących "głupców" - tylko chrześcijanie:
Tolkien J.R.R.
Napisano 15.07.2007 - 16:32
Napisano 15.07.2007 - 16:39
Napisano 15.07.2007 - 16:40
Noam Chomsky, Lew Trocki, Mao Zedong
Napisano 15.07.2007 - 16:58
To chyba ty jesteś inbecylem Tak! Nie ma to jak obrażać umarłego, bo ci nie odda. Uważasz Tolkiena Za Chrzescijanskiego głupca ? Pewnie nie wiesz, że On stworzył Alfabet Elficki Krasnoludzki Do Świata "Władcy Pierścieni".Umiał się nim posługiwać. Napewno TY TAK NIE POTRAFISZ, napisać chociaż jednej, wciągającej książki, alfabet do ras występujących tam i opisać każdy szczegół np: Morri ! Każdy Filarek ! Jak tak można obrażać ludzi ! Zero szacunku dla zmarłych...
Bo to tylko rozkładający się trup w ziemi skoro ateistą jesteś, z tego co sądzę.
Napisano 15.07.2007 - 17:14
Napisano 15.07.2007 - 17:20
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych