Napisano 12.07.2007 - 15:18
Do tej pory takie wypowiedzi mnie smieszyly, ale ta musze przyznac mnie pzreraza, to jest choroba psychiczna, wrecz jakas obsesja na punkcie o. dyrektora. Takei zachowanie jest typowe dla ludzi, ktorzy maja wyprany mozg przez sekte, podejrzewam ze gdyby Rydzyk powiedzial komus takiemu zeby zlozyl sie w ofierze, ten by byl gotow to zrobic :szok:Nasz Ojciec jest nieomylny i najsprawiedliwszy.To jakieś niepolskie wrogie siły mącą!bedziemy bronić Ojca przed wszystkimi, którzy będą chcieli go skrzywdzić. Sądy i prokuratorzy nie mają boskiego prawa ingerować w misję Oja Dyrektora!
Napisano 12.07.2007 - 16:51
Napisano 12.07.2007 - 20:08
Napisano 12.07.2007 - 20:15
Niestety nie tylko starsze: http://pl.youtube.co...&...ted&search= wystarczy popatrzec na tego Frankensteina co mowi "filmujecie za niemieckie pieniadze".Osobiście nie wiem jak starsze, doświadczone, niejedno w życiu widzące osoby dają zrobić sobie taką sieczkę z mózgu. Co je tak oślepia, że robią się tak bezwolne i otumanione?
Napisano 12.07.2007 - 20:29
Osobiście nie wiem jak starsze, doświadczone, niejedno w życiu widzące osoby dają zrobić sobie taką sieczkę z mózgu. Co je tak oślepia, że robią się tak bezwolne i otumanione?
Myślę, że duchowe imperium rydzyka zbudowane jest na przede wszystkim społecznym wyobcowaniu osób starszych,
Napisano 12.07.2007 - 20:58
Wiesz co ? przy ciszy ze strony Konferencji Episkopatu Polski – sprawa Rydzyka zapewne zostanie zamknięta. To jest najgorsze.Być może cała struktura administracyjna i wszystko, co tworzy tzw. impreium Rydzyka w sensie materialnym, jest łatwe do obalenia.
Napisano 12.07.2007 - 21:07
A tak, w jednym szeregu po prawicowych publicystach i Gazecie Wyborczej - on o.Tadeusz
oby znalazł się wreszcie hak na tego drania i powiesił go ktoś wkońcu za dupę...
Napisano 12.07.2007 - 22:38
To ja wolę komunę przynajmniej nie musiałbym się martwić o leczenie dzieci albo o pracę
Napisano 12.07.2007 - 23:05
0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych