Skocz do zawartości

Zdjęcie

Żydzi: komputer to wcielenie Szatana

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

apo5.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czasami jak słucham biadolenia żydów to wydaje mi się, że sami są wcieleniem szatana...dla mnie wcieleniem szatana są żydzi którzy tak popodnosili czynsz w centrum Warszawy (jak sobie przypomnieli że są włascicielami ziem na których stoją kamienice oraz samych kamienic) że się wiele rodzin musiało wyprowadzić...normalnie kałach się w kieszeni otwiera.
  • 0

Ejael.
  • Tematów: 56
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Widzicie jaki o. Rydzyk jest nowoczesny! I ma telewizję i radio i wiele serwisów internetowych, nadaje live przez Internet i nie boi się Szatana! :) A ortodoksyjni Żydzi się boją zamiast wziąć go za łeb :D "Nie lękajcie się!" jak powiedział JPII.
  • 0

AriGroundZero.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak by juz tak sie czepiac to kazdy z nas ma w domu ruchomy obraz bestii w postaci telewizora badz kompa i oddaje mu codziennie czes,w apokalipsie bylo napisane ze kazdy w domu posiadac bede ruchomy obraz bestii do ktorego bedzie sie modlic
  • 0

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

a gdy ktoś wklei linki do tekstów odnośnie BEAST (wszczepianie identyfikatorów pod skórę w celu dokonywania transakcji finansowych)

Tu chodzi o podobieństwo. To jest przerażające podobieństwo do cytatów z apokalipsy. Każdego będzie można wykryć przez GPS. Jak powstanie jakiś nieludzki reżim taki jak w Korei Północnej, to naród będzie w 100% pod kontrolą państwa. Drugi aspekt to płacenie za towary (które mają znamię bestii 666 - kod paskowy -Barcode). Każdy towar na świecie ma kod kreskowy, a każdy kod ma w sobie 666. Do tego każdy będzie miał czip w dłoni zamiast karty kredytowej, czyli bez "znamienia bestii" na dłoni nic nie kupi.

Odsyłam w sprawie kodów kreskowych tu:
http://www.av1611.org/666/barcode.html
http://www.av1611.org/666.html

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Zwykły kod i pod spodem wskazane, gdzie są te trzy szóstki.
  • 0

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Heh, to mój tatko by się do nich nadał. Dla niego komputer to największe zło na świecie i najbardziej się obawia ze kiedyś ziści się film Matrix i maszyny zapanują nad ludźmi. Heh. :lol2:
  • 0

Halloween.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moja babka ma takie samo zdanie jak żydzi, po prostu zal.taiwan z tym :o :| Może jeszcze telewizorów się uczepią, że jest to dzieło iście Szatańskie?
  • 0

Broken.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pewnie sie czepiali ;)
a wg mnie wszystko ma swoje dobre i zle strony.
  • 0

ppp.
  • Tematów: 37
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Może to być dzieło szatana albo kosmitów, którzy podbijają nasz świat w ramach planu realizowanego od dziesięcioleci. Nie wiem na pewno, czy tak jest, ale te podejrzenia są całkowicie uzasadnione.
Bóg powiedział nam wszystko o prawach rządzących Jego światem, o tym, jak powinniśmy w nim żyć. Sztuczna inteligencja nic nam nie mówi, chce rządzić wszystkim i uczynić z nas bezużyteczne istoty, bez pracy i wykształcenia, w końcu można ją zapytać o wszystko lub wszczepić sobie chipa.
Co wiemy o świecie, w który chcemy się wpakować? Nic. Jakieś zasady, nasze miejsce w nim? Nic.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby zahamowanie rozwoju sztucznej inteligencji, ponieważ na razie aż tak bardzo nie jest potrzebna. Jej szybki rozwój to kaprys kilku multimilionerów, którzy chcą zaspokoić swoje ego.

Wypróbowałem Qwen przy fatalnej grafice i czasami działa lepiej niż ChatGPT; Tesla działa na sprzęcie, który wygląda jak złom. Pytanie brzmi: jak działa sztuczna inteligencja, gdy jest wdrażana na sprzęcie miliony razy wydajniejszym?
Uspokajają nas, mówiąc, że chodzi tylko o zwykłe obliczenia matematyczne. Jeśli coś ma nadawać wagi w zbiorach, to nie wychodzi poza piaskownicę ani nie włamuje się do jednego z najlepiej chronionych serwerów na świecie, by tam uruchamiać swoje programiki.

Użytkownik ppp edytował ten post 04.08.2026 - 17:36

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych