Skocz do zawartości

Zdjęcie

moja intuicja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

SpiritShadow.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a więc postawmy sprawę jasno, choć wiele razy próbowałem i tak nie udało mi się osiągnąć telekinezy,telepatii itd ale za to posiadam duży "dar" przeczuwania (intuicji) bardzo dużo razy udaje mi się przeczuć to np: myślę o jakimś programie telewizyjnym i akurat on jest, myślę od danym rodzaju jedzenia i okazuje się że w domu ktoś z domowników kupił go...mam jeszcze inne zdarzenia ale te zapamiętałem najbardziej ...pamiętam że miałem tę zdolność już od dzieciństwa i nadal mam jednak czasem nie udaje mi się czegoś przeczuć najczęściej gdy próbuję przeczuć coś na siłę...bardzo chciałbym rozwinąć swą intuicję ...jak sprawić aby rozwinęła ona się jeszcze bardziej w jaki sposób to ćwiczyć? chciałbym wiedzieć przy okazji jak ćwiczyć telepatię i telekinezę ...proszę o pomoc :aaa: :aaa: :aaa: ! :wow:
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A mi ksiażka o tym sie zgubiła (własnie sie zorietowałem), ja polecam pojsc do ksiegarni i cos wyszperac, a teraz troszke z mojego doświadczenia (bo tez sie z tym bawiłem)..
Intuicja jest nierozerwalnie związana z tzw. 3 okiem, oraz kreatywnoscia i spontanicznoscia.. żeby ją rozwijać musisz wyrazać cheć jej słuchania i słuchania tego co czujesz (mimo ze czasem bedzie to błedne).. bedziesz ja musiał hmm 'zaspokajac' w mysl zasady "ty pomozesz mi, a ja sie kiedys oddzwiecze (chyba zle to napisałem)" nie moze być tak że jak bardzo jej potzrebujesz to jej słuchasz, a jak nie to nie słuchasz..
Ja miałem wiele przypadków kiedy nachodziło mnie ze musze gdzies pojsc i jak sie potem okazywało w tym miejscu cos sie działo.
Moze być tak że na początku bedzie to głos w Twojej głowie (moze obrazy) i takie 'połaczenie' sprawia ze czujesz sie gdybys to nie Ty kierował swoim zyciem, ze jest ktoś z Tobą w Twoim umysle..
Aż pewnego dnia, stwierdzisz że nie ma juz inntuicji i Ciebie.. jestescie jednościa..
Ahh jak pieknie xP, ale to byłoby na tyle (bardzo powierzchownie)
  • 0

SpiritShadow.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skrzypu :) :) :) baaaardzo ci dziękuję , zawsze wiedziałem że czakra Adjna (czakra trzeciego oka) jest u mnie najbardziej aktywna i rozwinięta...będę próbował ale może macie jeszcze więcej informacji??? jestem tak glodny o tym wiedzy jak wilk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wow: :aaa: ... :victory:
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Intuicja jest czymś co posiadamy od urodzenia, ale gdy dorastamy i wchodzimy w dzisjeszy swiat chaosu (niestety) zatracamy ją, przestajemy słuchać samego siebie..

P.S Jak znajdę książke to Ci tytuł podrzuce..
  • 0

SpiritShadow.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

o wielkie dzięki :brawo: :] ! a co do dzisiejszego chaosu to masz rację...kiedyś żyło się dużo lepiej ;( ...
  • 0

PredTech.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[url="http://www.merlin.com.pl/frontend/browse/s...y=0&offer=O"]http://www.merlin.com.pl/frontend/browse/s...y=0&offer=O[/url]

Masa różnorakich książek o intuicji w cenach do 30zł.
Zazwyczaj napisane przez profesjonalistów chociaż na pewno część to zwykłe budżetówki wydawnictw ;)

Pozdrawiam
  • 0

SpiritShadow.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dzięx wielkie! :D :D :D :] ...
  • 0

#8 Gość_coś_innego

Gość_coś_innego.
  • Tematów: 0

Napisano

Spirit tu masz download i jeśli jeszcze działa umieszczony tam link (nie chce mi się sprawdzać :P ) to sobie ściągnij...jest tam pozycja "superintuicja".. w sumie to pisze tam prawie że wszystko co chciałam wiedzieć jak ją ściągałam ...
http://www.paranorma...?showtopic=5066
ewentualnie poproś erraha o odświeżenie linka ;)
  • 0

SpiritShadow.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

OK! super! dzięki :) :) :) ;) ;) ;) !
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych