Skocz do zawartości

Zdjęcie

TR-3B nad Sanokiem?

• Please log in to reply
9 replies to this topic

Gabe.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Razem z kumplem nie dawno bylismy biegać. Było juz ciemno. Popatrzylem w niebo i nagle zobaczyłem lecący trójkątnopodobny(kształt taki sam jak TR-3B) z trzema światełkami migającymi w różnych kolorach. Zatrzymał się na chwile nad ziemią dość wysoko i zaraz pozniej odleciał z bardzo dużą prędkością, co dla normalnego samolotu jest po prostu nieosiągalne takie przyśpieszenie.Gdy leciał nie było słychać żadnego dźwięku, kompletnie niczego. Chwilę pozniej nie bylo go wogole widac. Zniknął. To było cos ok. godz 21.00. Ale co on robiłby nad miastem? Piszcie co sadzicie na ten temat.
  • 0

Mao.
  • Tematów: 61
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawa obserwacja. Zgłoś to wydarzenie ufologom np. do NPN. W ich serwisie było opublikowane kiedyś zdjęcie takiego trójkątnego pojazdu wykonane Toruniu.

Możecie zobaczyć je pod tym linkiem. Jest również opis.

http://npn.ehost.pl/...w...mp;ucat=26

Niesamowita fotografia, sami przyznacie :)
  • 0

Shi.

關帝

• Tematów: 39
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No co mogę powiedzieć sam to widziałem razem z Gabem ;) .
  • 0

Nostradamus.
  • Tematów: 6
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mieszkam w Sanoku i jakos nie slyszalem o tym zdarzeniu ;p byc moze ,ze tylko wy to widzieliscie .
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Też nic nie widziałem :)
  • 0

grigo.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę że za mało uwagi w polskiej ufologii zwraca się na rejon podkarpacia i małopolski
Ja w tych okolicach widziałem: samolot U2 (czy raczej jego nowocześniejszą wersję TR); jednego Nola o rozmiarach małego samolotu pasażerskiego (coś a'la Jak-40),wolno lecącego w pozycji "kobra" (odległość od miejsca obserwacji ok 1km) widoczny przez ponad minutę (zielona iluminacja, coś w stylu okien samolotu pasażerskiego); jaskrawą , jasno-złotą kulę, która mogłaby być od biedy meteorytem bolidem, gdyby nie to że skręciła i oddaliła się z dużą prędkością (odległość od miejsca obserwacji 300-400m). Ze smakowitszych rzeczy napiszę jeszcze że w kilka lat temu w miejscowości Lisia Góra wojsko rozłożyło się ze sprzętem radarowym, który zwinęło dopiero po dwóch latach. Nie mogę znaleźć żadnego logicznego wytłumaczenia dla instalacji tego typu sprzętu akurat tam, tym bardziej że w okolicy nie ma lotniska. Ponadto jednego z moich kolegów w miejscowości O. nad Dunajcem zaskoczył NOL w sytuacji "in flagranti" z dziewczyną. Wzmiankowany biały trójkątny i poruszający się bezgłośnie obiekt ściął kilka gałęzi nad ich głowami i pomknął dalej. PS. Nie polecam spania z otwartymi oknami w tych okolicach. To może się różnie skończyć.
  • 0

Gabe.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Prawda od jakiegoś miesiąca coraz częściej widuję dużo niby gwiazdek które migają zmieniają kolory. Co jest dziwne. Kolega mówił mi bo ma babcię w Bieszczadach że koło niej jest dziwne zagłębienie terenu i w środku lasu teren jest kompletnie wycięty Jak tam jeździ to co noc coś się tam dziwnego dzieje światła nie światła :)

Edit [25.11.2007]: +.....
Cytowanie całej wypowiedzi jest zbędne

• 0

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja wierzę,że ta obserwacja jest prawdziwa.Ja też widziałem coś takiego,tylko,że w moim przypadku obiekt przelatywał nad moją miejscowością z niesamowitą prędkością.
  • 0

Kryczmen.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

coż ;D dużo jest przypadków na tym forum że ktoś zobaczył TR-3B .

obiekt przelatywał nad moją miejscowością z niesamowitą prędkością.

widziałem gdzieś zdjęcie chyba jak ma włączony na maxa dopalacz xD (cały czerwony) nie wiem czy fejk . ale nie wiem gdzie teraz jest .
  • 0

gaca.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy to był samolot TR -3B bardzo w to wątpię ponieważ ,jest to chyba najnowszy samolot US A i jest on bardzo tajny zastanawiam się nawet czy ten samolot może normalnie latać czy np. Jeszcze nie trwają nad nim prace ,wiec wątpię ze to był ten samolot pewnie amerykanie by się bali jak by ponastawiała awaria samolotu to co wtedy gdzie by wyladaowal ,a jak by się rozbił ,jeśli takie coś lata to jedynie na terenie USA może porostu widziałeś ufo .
Pozdrawiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych