specjalnie pozniej sie poloze, bo wszystko mi wtedy lepiej wychodzi. Jutro sie wypowiem
 specjalnie pozniej sie poloze, bo wszystko mi wtedy lepiej wychodzi. Jutro sie wypowiem

Napisano 19.03.2007 - 22:59

Napisano 20.03.2007 - 10:51
 czasami gdy mam coś na sumieniu.. wchodze w taki głębszy stan i rozwiązuje na spokojnie problemy.. albo wizualizuje jak widzą inne osoby z innego punktu widzenia tą sytuacje o której myśle.. wtedy nachodzi nas wiecej pomyslow na rozwiazanie problemu
 czasami gdy mam coś na sumieniu.. wchodze w taki głębszy stan i rozwiązuje na spokojnie problemy.. albo wizualizuje jak widzą inne osoby z innego punktu widzenia tą sytuacje o której myśle.. wtedy nachodzi nas wiecej pomyslow na rozwiazanie problemu  

Napisano 21.03.2007 - 19:53

Napisano 21.03.2007 - 22:27

Napisano 26.03.2007 - 22:20

Napisano 26.03.2007 - 22:24
 :wow:
  :wow:      

Napisano 27.03.2007 - 00:59

Napisano 27.03.2007 - 13:59
Hmmmm.......... ja czytałem (niewiem czy prawda więc sie nie czepiajcie jeśli wam sie nie zgadza) że pewien polak oobe doprowadził do perfekcji i wchodził w astral nazbyt często. Ta czarna postać pojawiała się w śiecie realnym i chodziła za nim i to nietylko on ją widział ale i wszyscy w otoczeniu...
 Wyssane z palca. Ta 'czarna postać' to tylko pojawia się podczas projekcji astralnej, nie może pojawić się w świeci fizycznym, bo to jest jedynie MYŚLOKSZTAŁT (i nic więcej).
 Wyssane z palca. Ta 'czarna postać' to tylko pojawia się podczas projekcji astralnej, nie może pojawić się w świeci fizycznym, bo to jest jedynie MYŚLOKSZTAŁT (i nic więcej).

Napisano 27.03.2007 - 14:10

No wiec tak..bylem bardzo spokojny (tj. lek lekki zawsze byc musi
  No wiec tak..bylem bardzo spokojny (tj. lek lekki zawsze byc musi  tymbardziej, ze bylo to raczej niechciane oobe), wokol mnie nie bylo juz tej 'zlej aury' czy jak mozna to inaczej nazwac, zadnej postaci itp.. jedyne co mnie zmartwilo to fakt, ze jakos ciezko bylo mi sie poruszac. Fakt, wstalem z lozka, ale jak podszedlem do drzwi to mialem uczucie, ze..przewrocilem sie. No nic..na tym zakonczylem projekcje bo mialem wczoraj tylko 3 godziny snu wiec chialem je wykorzystac w normalny sposob, czyli spiac spokojnie. Pomyslalem nawet o Spodku, wprawdzie byla juz jakas druga w nocy, wyobrazilem sobie jego wyglad, tak jak pamietalem ze zdjecia, wszystko pieknie i ladnie, ale jakos nie moglem tam wejsc. :\ Tak czy inaczej.. najpierw postaram sie znow nauczyc chodzic.
 tymbardziej, ze bylo to raczej niechciane oobe), wokol mnie nie bylo juz tej 'zlej aury' czy jak mozna to inaczej nazwac, zadnej postaci itp.. jedyne co mnie zmartwilo to fakt, ze jakos ciezko bylo mi sie poruszac. Fakt, wstalem z lozka, ale jak podszedlem do drzwi to mialem uczucie, ze..przewrocilem sie. No nic..na tym zakonczylem projekcje bo mialem wczoraj tylko 3 godziny snu wiec chialem je wykorzystac w normalny sposob, czyli spiac spokojnie. Pomyslalem nawet o Spodku, wprawdzie byla juz jakas druga w nocy, wyobrazilem sobie jego wyglad, tak jak pamietalem ze zdjecia, wszystko pieknie i ladnie, ale jakos nie moglem tam wejsc. :\ Tak czy inaczej.. najpierw postaram sie znow nauczyc chodzic.  
 ![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif) 

Napisano 27.03.2007 - 15:37
 no to gratulacje!! a co do trudnosci z poruszaniem sie po astralu.. to jest b normalne, z początku prawie kazdy sie obija albo przewraca, pare razy tak mialam że nie moglam sie poruszyc i sie wywracalam, chodzi o to że my sterujemy myslą a nie astralnym cialem, dojdziesz do wprawy
 no to gratulacje!! a co do trudnosci z poruszaniem sie po astralu.. to jest b normalne, z początku prawie kazdy sie obija albo przewraca, pare razy tak mialam że nie moglam sie poruszyc i sie wywracalam, chodzi o to że my sterujemy myslą a nie astralnym cialem, dojdziesz do wprawy  

Napisano 27.03.2007 - 15:44

![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif) 

Napisano 28.03.2007 - 14:24
 wiec nie obawiaj sie i doswiadczaj dalej
 wiec nie obawiaj sie i doswiadczaj dalej  

Napisano 28.03.2007 - 19:32
![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif) co innego, jak sie budzisz w srodku nocy w astralu (ot tak, nie wiedzciec czemu
 co innego, jak sie budzisz w srodku nocy w astralu (ot tak, nie wiedzciec czemu  , wcale nie chce mi sie wtedy myslec nad tym co sie dzieje, jedyne czego chce to seeeenn
 , wcale nie chce mi sie wtedy myslec nad tym co sie dzieje, jedyne czego chce to seeeenn  tak juz mam
 tak juz mam  

Napisano 29.03.2007 - 10:30

Napisano 29.03.2007 - 11:10
![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif) Nowy na forum (w sumie ja tez), ale niech bedzie - w dziale parapsychologia masz dwa tematy "23 sposoby na OOBE" i "OOBE - Wasze doswiadczenia". Tam wszystko jest opisane.
 Nowy na forum (w sumie ja tez), ale niech bedzie - w dziale parapsychologia masz dwa tematy "23 sposoby na OOBE" i "OOBE - Wasze doswiadczenia". Tam wszystko jest opisane.

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych