Skocz do zawarto¶ci

Zdjêcie

Drzewo przybra³o kszta³t Jezusa na krzy¿u

• Zamkniêty Temat jest zamkniêty
51 replies to this topic

Tiamat.
  • Tematów: 29
  • P³eæ:Mê¿czyzna
Reputacja ponadprzeciêtna
Reputacja

Napisano

Czy mi sie tylko wydaje czy ostatnio jest jakas inwazja tematow o Jezusie ? :hmm: A co do tematu, drugie zdjecie zdecydowanie lepsze :P niestety chyba to bardzo dobre fotomoto.
  • 0

stawberry.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heh..no i znowu powroci wiara w zabobony, skoro ludzie juz zaczynaja czcic drzewo,ktore rzekomo przypomina Jezusa na krzyzu..Mo¿na i tak. Normalnie a¿ mi przychodzi na my¶l Polska przed panowaniem Mieszka I...a jakos tak ;)
  • 0

Szada.
  • Tematów: 25
  • P³eæ:Kobieta
  • Artykułów: 1
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

a ja mam pytanie gdzie w Tarnowskich górach tego to drzewo:D Ive bo je¶li tam jest to mogê juz jechac i porobic pare fotek bo do TG nie mam daleko:D

a co do tego "jezusowego drzewa" to ono przypomina mi drzewo :o przeciez jak ktos powie ze to jest Lew to ludzie te¿ lwa zaczna sie doszukiwac i co wtedy beda mu dawali miêso do jedzenia?
  • 0

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciêtna
Reputacja

Napisano

Co¶ mo¿e komu¶ przypominaæ ca³kowicie innego ni¿ komu¶ innemu. Komu¶ jakie¶ drzewo przypomina³o Jezusa i teraz ka¿dy to podchwyci³. Dla jakiego¶ buddysty te drzewo to zwyk³e drzewo.
  • 0

Lasocki.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A mo¿e kto¶ zgino³ pod tym drzewem jak to przy drogach- ¶wieczki, krzy¿e, kwiaty a inna osoba sfotografowa³a to drzewko bo widzi tam co widzi :roll:
  • 0

Percepcja.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ka¿dy widzi co chce. To drugie super szkoda tylko ¿e to fotomontarz.
  • 0

m4r1u5z.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A jak ja czasem zasypiam, spojrze na sciane a tam ludzka twarz. Raz po raz inna. To znaczy, ze z mojego domu kiedys ktos zrobil sobie jakis dom publiczny? :|
A pamietacie jak Abruzzi z Prison Breaka zobaczyl na scianie twarz Jezusa?

@down(skaly)
hmm ;)
  • 0

Baal.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi duzo chmur przypomina smoki... :]
To drzewo to tak jak z tymi plamami po wodzie na ¶cianie albo grzybami.. Komu¶ przypomina, lud wierz±cy i sensacyja.

A co powiecie na te ska³y:
  • 0

Percepcja.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A jak ja czasem zasypiam, spojrze na sciane a tam ludzka twarz. Raz po raz inna.

Ja mam na ¶ciane przy ³ó¿ku wy³orzon± korkiem. Tam to dopiero jest ca³a historia ¶wiata. Mo¿e zaczne spisywaæ co tam widze to jakie¶ naiwniaki bed± p³aciæ aby zobaczyæ m± ¶wiêt± ¶ciane. :mrgreen:
  • 0

kyrys.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ha! @Ivellios vel Longer1988 gdzie w Tarnowskich Górach jest te drzewko? w reptach gdzies? bo jak cos to bym sobie kiedy¶ zobaczy³ wkoncu napewno jest to niedaleko odemnie.
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYS£

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ha! @Ivellios vel Longer1988 gdzie w Tarnowskich Górach jest te drzewko? w reptach gdzies? bo jak cos to bym sobie kiedy¶ zobaczy³ wkoncu napewno jest to niedaleko odemnie.

Jakby¶ wiedzia³ :P To w tym lasku znajduj±cym siê w pobli¿u Rept ¦l±skich.
  • 0

Szada.
  • Tematów: 25
  • P³eæ:Kobieta
  • Artykułów: 1
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

Iv podaj dokładnie gdzie albo pod jaka nazwa tego szukac nooo :D zrobie fotki i bedziemy mogli mowic co widzimy:D

a te skały przypominają mi koryto wyschniętej rzeki... boże jak bo musiało kiedyś ładnie wygladac:D
a wam co to przypomina;) :P
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYS£

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wiesz co, ja tam ostatni raz by³em... jakie¶ 11 lat temu :P Pamiêtam tylko tyle, ¿e to drzewo znajduje siê w lasku nieopodal "o¶rodka ratowania zdrowia" o nazwie Repty ¦l±skie w Tarnowskich Górach.
  • 0

kyrys.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a to wiem jakie ja to chyba znam jaki drzewko mi³o¶ci chyba to jest to takie bardzo rozga³ezione-moze to to chodzi, ale z tego co pamietam niebardzo by³o widaæ cokolwiec kiekawszego niz wyryte serca :mrgreen:

a jak nie wiadomo dokladnie to nie bede smigac po lesie bo park do najmniejszych nie nale¿y ;)
  • 0

#30 Go¶æ_Inga

Go¶æ_Inga.
  • Tematów: 0

Napisano

Jako ¿e zdrowo odbiegli¶my od tematu, proponujê do niego powróciæ, a je¿eli macie do przekazania jakie¶ inne ciekawostki z drzewami w roli g³ównej, to proponujê wklejanie zdjêæ + jaki¶ komentarz. :)
  • 0

U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten temat: 2

0 u¿ytkowników, 2 go¶ci, 0 anonimowych