Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bush używa broni ze zubożonym uranem

• Please log in to reply
81 replies to this topic

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

MatoIto, żaden Polak nie wysadzał w powietrze niemieckich dzieci z okrzykiem Bóg, Honor, Ojczyzna.
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A ty mi powiedz ktory muzułmanin wysadza dzici amerykanow, jak taki jestes modry :lol to amerykanie wysadzaja, bombardują domu gdzie ukrywają sie zekomi terorysci, puzniej widac ile dzieci strociło zycie i zdrowie w skutek precyzyjnych działan USA :wall:
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

to amerykanie wysadzaja, bombardują domu gdzie ukrywają sie zekomi terorysci, puzniej widac ile dzieci strociło zycie i zdrowie w skutek precyzyjnych działan USA

A jak myślisz, czemu większość terrorystów ma swoje bazy w szkołach podstawowych, w szpitalach, najlepiej dziecięcych albo w meczetach?
  • 0

Indoctrine.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Bo muzułmanie nie znają pojęcia honoru.
Dla żołnierza z naszego kręgu kulturowego jasne jest, że zasłania kobiety, dzieci, starców swoim ciałem i ich chroni. Taki muzułmański bojownik, chowa się za nimi...

MatoIto--> Ja nie mówię o dzieciach amerykanów, ale na przykład Hamas wysadzający autobusy szkolne w Izraelu.
  • 0

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja bym popatrzył na tą wojne z innej strony, tak jak tu ktos napisła kazdy, walczy na swoj sposób, polska w obliczu zagrozenia ze strony okupantow podejmowała sie drastycznych sposobow na eliminowanie nieprzyjaciela,

Ciekawe - z tego, co pamiętam - to atak na cywilną niemiecka kawiarnie w W-wie podczas okupacji spotkał sie z dużymi kontrowersjami. :)
  • 0

Szada.
  • Tematów: 25
  • Artykułów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Bo muzułmanie nie znają pojęcia honoru.

nie możecie oceniac wszystkich muzułmanów!
bo Ci którzy walcza i zaczeli to wszysto to sa fanatycy wiary!
przecież są ten muzułmani którzy są tacy jak my!
nie sugerujcie się garstką ludzi żeby ocenic wszystkich!
  • 0

Indoctrine.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pojęcie honoru takie jakie my używamy, wynika z dawnego etosu rycerskiego, który był tworzony na bazie chrześcijaństwa.
  • 0

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Cały czas gadacie głupoty, ciekawe czy was by nie kusiło załatwic pare ruskow w czasie okupacji, w imie wolnosci ojczyzny? ja bym nie odmowił jak by była sposobnosc :lol
  • 0

Borte Czino.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie by nie kusiło. Po takiej akcji tylko cierpieliby niewinni.
Nie atakuj, kiedy nie masz szans na wygraną. Gdyby Polacy kierowali się etyką odpowiedzialności, a nie głupią etyką przekonań żyłoby się im znacznie lepiej, mogliby unikąć wielu klęsk.
  • 0

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tak tylko czy polska by istniała ?, bez cherocznych czynow powstancow ktorzy z gory wiedzieli ze przegraja o mimo to walczyli dla nas, dla dalszych pokolen? Tracąc przy tym to co najwazniejsze zycia
  • 0

Borte Czino.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heh, i właśnie to było głupie. Wszystkie powstania były niepotrzebne. Polacy zrozumieli to dopiero po kolejnych represjach po powstaniu styczniowym
  • 0

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jak by niebyło powstan niebyło by Polski, były potrzebna zeby odzyskac niepodległosc
  • 0

Borte Czino.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehehe jasne, dzięki nim tylko spotkały nas represje, a niepodległość odzyskaliśmy i tak po I wojnie:)

Dość OT.

Popieram politykę USA. Popieram Izrael. Z fanatykami islamskimi trzeba walczyć. Niestety Irak zaczyna przypominać Wietnam. Mam tylko nadzieję, ze tym razem Ameryka nie zdradzi niewinnych ludzi i nie ugnie się pod opinią publiczną.

Co do Polski jako sojusznika USA jestem nastawiony negatywnie. Polski rząd jest proamerykański, a powinniśmy bronić swoich interesów, bardziej związać się z UE do której ostatecznie należymy.
  • 0

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Gdyby nie USA to juz dawno wszyscy kleczeli by przed Allachem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja myślałem, że to między innymi Jan III Sobieski uratował Europę przed tureckim panowaniem :D ...a ty chcesz mnie przekonać, że to dzięki Bushowi z Teksasu :D

udzie nie macie stycznosci z ludzmi co wyznaja ISLAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mieszkam na zachodzie Europy i wiem co to znaczy ISLAMIZACJA EUROPY

Wiesz? Islamizacja kojarzy mi się raczej z siłowym nawracaniem na Islam, a nikt tego w Europie nie robi. Nikt w europie nie nawraca na żadną wiarę.

PANASZA SIE STRASZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nic tylko rozmnazaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sie zwierzeta!!!!!!!!!!
naprawde nie wypowiadaje sie mieszkajac w Polsce we Francji co 2 dziecko to muzulmanin!!!!!!!
trzeba wczesniej ragowac bo potem bedzie juz po nas!!!!!!!!!!!!!!!!!
i tylko zostanie ISLAM a u nich albo z nimi albo wrog!!!!!!!!!!!!!!!!

ROZMNAŻANIE się nie jest niczym złym. Jak ktoś chce się rozmnażać to może, a jak nie chce, to nikt go nie zmusi. :D

Jeśli "biała" rasa zniknie z Europy to tylko dlatego, że jest mały przyrost naturalny. Jest tego wiele powodów i żadna wiara, ani inna rasa nie ma z tym nic wspólnego.
  • 0

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Indoctrine napisał:

To podaj mi proszę przykład zamachowców katolickich zabijających cywili z imieniem Jezusa na ustach.

fundamentaliści chrześc. (np. ugrupowanie Przetrwanie Świata w USA)

żródło:
http://encyklopedia.....php?id=3986796

PROSZĘ BARDZO:

Chrześcijańscy terroryści w Nigerii

W wyniku ataku na miejscowość Yelwa-Shendam w centralnej Nigerii, zginęło kilkuset członków miejscowej społeczności muzułmańskiej. Sprawcami morderstw są chrześcijanie, członkowie rolniczego plemienia Tarok, które już od dawna pozostaje w konflikcie z muzułmanami z plemion pasterskich Hausa i Fulani.

Mieszkańcy miasteczka zostali niespodziewanie zaatakowani przez kilkudziesięciu napastników, uzbrojonych między innymi w karabiny maszynowe. Obecnie znaleziono już ponad 100 ofiar śmiertelnych, jednak ich liczba może wzrosnąć, bowiem zaginęło jeszcze 120 osób. Wśród zabitych są również kobiety i dzieci. Abdulkadir Orire, sekretarz generalny Dżama'atu Nasril Islam, głównej organizacji islamskiej w Nigerii, ocenia, że zabitych zostało 200-250 osób.

Ostatni atak stanowi kontynuację tragicznych wydarzeń, które od kilku miesięcy mają miejsce w środkowej Nigerii i które pochłonęły już 400 istnień ludzkich, głównie wśród chrześcijan. Tragiczne wydarzenia w Yelwa-Shendam są najprawdopodobniej okrutną zemstą za zabicie w ubiegłym miesiącu trzech chrześcijan z plemienia Tarok.

Niepokój i walki na tle etnicznym oraz religijnym trwają w Nigerii od kilu lat i niemal codziennie pochłaniają ofiary. Wiele osób opuszcza swoje domy, uchodząc przed smiercią z ręki fanatyków. Trudno powiedzieć, kiedy spirala nienawiści i terroru przestanie się rozkręcać. Teraz już obie strony konfliktu - zarówno chrześcijanie jak i muzułumanie używają przemocy w stosunku do swoich przeciwników.

żródło:
http://www.kosciol.p...04164951166.htm

Słyszeliśmy o wielu nie islamskich samobójcach terrorystach. Czy istnieją chrześcijańscy samobójcy zamachowcy?

Jest ich bardzo niewielu. W Libanie w 1980 roku spośród zamachowców samobójców tylko ośmiu było islamskimi fundamentalistami. 37 było socjalistami lub komunistami, a trzech było chrześcijanami.

żródło:
http://www.arabia.pl.../view/280133/2/

W ostatnich 20 latach terroryści wykonali wiele ataków na kobiety, lekarzy i kliniki, broniąc „życia” za pomocą morderstw. 7 osób (lekarzy i pracowników klinik) zostało zamordowanych, a 17 osób ledwo uszło z życiem. Oprócz tego dokonano 115 poważnych napadów i porwano 3 ludzi. Terroryści „chrześcijańscy” podpalili liczne kliniki, podłożyli bomby, strzelali przez okna, wysyłali wąglika i rzucali na nich kwas.

żródło:
http://cia.bzzz.net/comment/reply/1755
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych