Napisze wszystko od początku

A więc zmeczona po szkole poszłam o godzinie 17 spać. Spałam jakieś 3 godzinki. Niestety mam tak, ze jeśli będe spała w dzien, to nie zasne w nocy. a więc około polozyłam sie spać. Oglądałam jeszcze TV do 2 i wtedy już zaczęłam być zmęczona. Zamknęłam oczy i zaczęłam myśleć o OOBE
 . No i nagle zaczeło mi sie lekko kręcić w glowie, jakieś obrazy mi przez glowe przechodziły, az w końcu pisk i pojawiło sie jasne światło. przestraszyłam się tych piskow i chciałam wstać. Co sie okazało? że dostałam paralizu. nie takiego jak zawsze dostawałam (lekkiego na jedną ręke ;d). dostałam go na cale ciało, nie mogłam sie ruszyć ;/ Pomyślałam, ze chybawchodze w OOBE, byłam ucieszona ;d ale potem sie przestraszyłam, bo bałam sie, że jak wejde w OOBE to już nie wyjde
 . No i nagle zaczeło mi sie lekko kręcić w glowie, jakieś obrazy mi przez glowe przechodziły, az w końcu pisk i pojawiło sie jasne światło. przestraszyłam się tych piskow i chciałam wstać. Co sie okazało? że dostałam paralizu. nie takiego jak zawsze dostawałam (lekkiego na jedną ręke ;d). dostałam go na cale ciało, nie mogłam sie ruszyć ;/ Pomyślałam, ze chybawchodze w OOBE, byłam ucieszona ;d ale potem sie przestraszyłam, bo bałam sie, że jak wejde w OOBE to już nie wyjde  Więc jak najbardziej chciałam wyjść z tego stanu no i udalo się
  Więc jak najbardziej chciałam wyjść z tego stanu no i udalo się  
 tu pojawia sie pytanie

Czy przy paraliżu miałabym sobie wyobrażać np. że wchodze po linie, czy czekać przyglądając sie obrazom ?
Dodam, ze ta metoda ze spaniem w dzień jest skuteczna, bo przydażyło mi sie to drugi raz już ;d
Z góry dzięki za odpowiedź

@down
hehe, no to spanko bylo jeszcze po sylwku ;DD
Moglby ktos odpowiedziec na moje pytanka? hehe