Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przenosiny na Invision Power Board

• Zamknięty Temat jest zamknięty
355 odpowiedzi w tym temacie

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A mi sie zdaje ze tylko ekipa modow i moze vipow widzi tresc warnow, bo ja tez widze za co mariush dostal.

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A to jest lipa bo ja bym chciał widzieć komentarz jakbym dostał.

reaper.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

!!!PLEASE HELP ME!!!
Nie mogę odpowiadać na posty poprzez odpowiedź (jedynie szybka odpowiedź działa), a co sie z tym równa również szybciej napisanego postu nie mogę edytować, nie działa mi również opcja PW!!!
Wyczyściłem cookies, restartowałem kompa, nawet mozille jeszcze raz zainstalowałem, ale nic nie przynosi skutków.
Nie wiem co robić, ale bardzo mi to przeszkadza w aktywnym uczestniczeniu w życiu forum.
!!!PLEASE HELP ME!!!

makaryn.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A to jest lipa bo ja bym chciał widzieć komentarz jakbym dostał.

Myślę, że Ty będziesz widzieć gdybyś dostał. Natomiast nie widzimy komentarzy dla innych

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Najlepiej jak wypowiedzą się osoby z warnem.

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

!!!PLEASE HELP ME!!!
Nie mogę odpowiadać na posty poprzez odpowiedź (jedynie szybka odpowiedź działa), a co sie z tym równa również szybciej napisanego postu nie mogę edytować, nie działa mi również opcja PW!!!
Wyczyściłem cookies, restartowałem kompa, nawet mozille jeszcze raz zainstalowałem, ale nic nie przynosi skutków.
Nie wiem co robić, ale bardzo mi to przeszkadza w aktywnym uczestniczeniu w życiu forum.
!!!PLEASE HELP ME!!!

Sprawdz na IE i daj znac

vcore.
  • Tematów: 26
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

reaper mialem cos podobnego aczkolwiek z innym forum to taka opcja "zatrzymaj wykonywanie skyptów na tej stronie" byc moze przypadkowo gdy wyskoczylo okienko z pytaniem kliknełem ENTER , tym samym potwreirdziles i zablokowałes ... a to co jest poblokowane i na jakich stronach jest zapisane w konfiguracji przegladarki a odinstalowanie nie usuwa konfiguracji :) przynajmniej przy mozilli i operze , ale tak jak eurycide mówi sprawdz na IE czy innej przegladarce bo moze to byc spowodane zupełnie czyms innym :)

reaper.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Problem usunięty, ufff...
W temacie najlepsze filmy UFO skorzystałem z instrukcji jak ominąć ograniczenia slotów na megaupload wpisując "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)" do wpisu "general.useragent.override" w about:config.
Nie wiem w czym to przeszkadzało, ale po usunięciu tego wpisu wszystko działa bez zarzutu. Dla mnie jest to dziwna sprawa :hmm:

#264 Gość_prb

Gość_prb.
  • Tematów: 0

Napisano

Mnie męczy tylko to, że styl "jasny" to podstawowa skórka IPB, która pięknością nie grzeszy :( ... Tamten light z phpbb był ładniejszy. Nie możecie jakoś go przywrócić?

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Zmień sobie na styl ciemny i już :)

#266 Gość_prb

Gość_prb.

Napisano

Zmień sobie na styl ciemny i już :)

Ciemny jest za ciemny. Kojarzy mi się ze stroną zakładu pogrzebowego, a nie miejscem, gdzie odbywać się ma dyskusja ;) .

vcore.
  • Tematów: 26
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

prb zalezy od monitora LCD swieca mocniej niz monitorki z dupką CRT :P ale propozycja moze taka zeby zrobic jakis styl pośredni chocby dla osob dla ktorych Ciemny jets za ciemny ?

mithrandir.

Pan Satyros

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dla mnie styl ciemny jest troszku za jasny :P Ale żeby uzupełnić klimacik ściągnąłem ciemnego skina do Opery :)
Według mnie najlepiej zostanie tak jak jest teraz

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wszystkim sie dogodzic nie da ;) Warto zwiekszyc kontrast w monitorze jesli jest za ciemny lub zmniejszyc jesli za jasny. 10 styli nie zamierzam obslugiwac ;)

#270 Gość_prb

Gość_prb.

Napisano

Wszystkim sie dogodzic nie da ;) Warto zwiekszyc kontrast w monitorze jesli jest za ciemny lub zmniejszyc jesli za jasny. 10 styli nie zamierzam obslugiwac ;)

No ale nie można wziąć po prostu stylu dark, zmienić kolorków na odcienie białości/szarości i podmienić to z tą defaultową skórką? :/

Przecież to nie tak dużo roboty. Gdybym miał dostęp do plików źródłowych z chęcią bym ją wykonał. Ale jestem tylko szarym userem ;) ...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych