Gość_muhad
Napisano 10.09.2006 - 14:58
=]
... tylko napisz dokladnie co chcesz wiedziec, bo nie wiem czy dobrze zrozumialem...
Co pani Lucyna mówiła o budowniczych ?
Kiedy według niej (data) powstała piramida ?
Kto ją budował (nazwa boga - Sumeryjskiego itd. - jeśli taką podaje) ?
Jakie miała przeznaczenie (bo grobowcem nie była) ?
Czy wydarzyło się coś ... w czym owa konstrukcja miała wielkie znaczenie ?
Napisano 10.09.2006 - 15:32
"Czy wydarzyło się coś ... w czym owa konstrukcja miała wielkie znaczenie ?"
w jakim sensie?
Napisano 10.09.2006 - 16:16
P. Za chwilę wrócisz na ziemię i wrócisz w jedno z poprzednich wcieleń. Za chwilę pozwolisz swojej podświadomości, żeby wybrała życie 4500 lat przed obecnym życiem. Jak staniesz stopami na ziemi będziesz w swoim poprzednim życiu w Egipcie, przy piramidzie Cheopsa, która będzie budowana i opowiesz co widzisz..
ok 6500 lat temu.Czas trwania budowy piramidy to 20 lat wlacznie z korytarzami wokol piramidy.( byl taki w planie).
A czy pani Lucyna wspomina może o tym, że w owej piramidzie był więziony Marduk ?
Gość_muhad
Napisano 11.09.2006 - 12:30
=]
"Czy wydarzyło się coś ... w czym owa konstrukcja miała wielkie znaczenie ?"
w jakim sensie?
Czy pani Lucyna wspomina o wydarzeniach zwanych "Bitwami o piramidy" (konkretnie 2) ?
To co ona mówi odnośnie piramidy (oriony itd.) nie pokrywa się z tym co piszę Sitchin - to dla tych, którzy tak myślą i z góry tak sądzą, żę pani Lucyna naczytała się owego pana...
A czy pani Lucyna wspomina może o tym, że w owej piramidzie był więziony Marduk ?![]()
Jak przyjdą mi na myśl kojene pytanka to je zamieszcze...
Napisano 11.09.2006 - 17:48
A w rzeczywistości był nim Hemiunu z rodziny królewskiej.Drugi w kolejnosci byl kaplan Juno.
Dziwne, że narzędzie z tamtej epoki były totalnie prymitywne i nie ma żadnego śladu żadnych zaawansowanych budowli w tamtego okresu.ok 6500 lat temu.
Jakie to proste... mnie zastanawia jedno, jak wszystkie take stare pułapki działąjace tak na wyobraźnię - zapadnie, otwierające się drzwi, ukryte kusze strzelajace strzałami rodem z Indiany Jonesa przetrwały tyle lat i dalej działają? Niesamowici byli ci Egipcjanie, zrobili takie drzwi z kamienia i one do dzisiaj się gładko otwierają i działająNie. Należałoby tylko przesunąć pusty sarkofag w Komnacie Króla a drzwi same się otworzą, kamień się odsunie wskazując wejście.
Ci co budowali przybędą, będą uczyć wszystkiego, będą naprawiać to, co zostało zniszczone przez ludzi.
P. Jak będą to robić?
L. Będą uczyć miłości i dawać miłość. Wszystko było dokładnie przemyślane, opracowane, omówione już za czasów budowy. Juno dużo rozmawiał ze mną.
Gość_muhad
Napisano 11.09.2006 - 18:24
Napisano 13.09.2006 - 23:43
Najmnocniej przepraszam za twoje długie oczekiwania... Kto jak kto ale ty powinieneś wiedzieć o co mi chodziLegalize, wybacz moje niedopatrzenie...
To przecież iloczyn nie suma :huh2: , ale moje zaintrygowanie nie znika ;-)
Nadal czekam na wyjaśnienie. :smile:
Napisano 14.09.2006 - 11:01
Napisano 14.09.2006 - 11:53
Napisano 14.09.2006 - 12:00
Napisano 14.09.2006 - 12:03
Napisano 14.09.2006 - 15:14
Gość_muhad
Napisano 14.09.2006 - 18:30
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych