Po maluszku to szkoda życia. Co to za impreza jak nikogo nawet UFO nie porwie! Do dna i niech się fimy urywają!!
Napisano 18.02.2018 - 20:18
W linii prostej ale jednak zginającej się w szlaczek.
Napisano 18.02.2018 - 20:19
Dobra, chłopaczki z ferajny, Noxili masz jeszcze wóz strażacki ? Dałoby się go pożyczyć na tą galę ?
Napisano 18.02.2018 - 20:21
To na co czekasz ? Lej wodę, rozruszaj tłum!
D.K to lej pod sukienkę.
Użytkownik Klaus edytował ten post 18.02.2018 - 20:22
Napisano 18.02.2018 - 20:22
Uff... można chwilę odetchnąć, bo statuetka swoje waży. Czysty mosiądz na podstawę, tekowe drewno na cokół oraz najwyższej jakości kryształowe szkło na pionowy blok. Na przyszły rok muszę opanować telekinezę ![]()
Wielkie brawa dla The Toxic oraz gratulacje dla Nicka i noxiliego. Przechodzimy teraz do kolejnej kategorii, którą zaprezentuje Państwu much.... wróć... znany i lubiany Edward IV Groźny!
Napisano 18.02.2018 - 20:24
Witajcie drodzy fani
Jak co roku, zebraliście się tutaj żeby uczcić najlepszego użyszkodnika tego forum.....mnie. Jestem wzruszony, naprawdę. Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia z waszej strony.
-
-
-
-
Przepraszam, właśnie otrzymałem wiadomość tekstową od pani DK
"To nie jest impreza na twoją cześć głupcze tylko rozdanie złotych szaraków. Masz przeczytać najlepszą trójkę i wyginasz ze sceny i nie czytaj tego na głos"
Ok, mam tutaj statuetkę dla Najlepszego Redaktora/Tłumacza oraz mam tajemniczą kopertę od DK, to może ja już przeczytam zanim wszyscy sobie pójdą

1 miejsce to osoba która wręcz spamuje forum swoimi tematami (serio, chciałem banować ziomeczka) i jest nią...... "werble" NICK! Gratuluje Nick (i przestań tak spamować, poważnie ci pisze)
Nie zapominajmy o pozostałej dwójce!
2 miejsce to nie kto najstarszy gryzipiórek na tym forum! To on dogląda pracy wszystkich redaktorów, kochamy cie za to i w ogóle.....Staniq!
3 miejsca to, teraz uwaga bo nie będę tego dwa razy czytał.... YENISEY!

Napisano 18.02.2018 - 20:25
Mucha! Tylko bimbru nie tykaj! Bo się zabijesz!
0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych