thewake, jeśli 4g może oddziaływać na 3g, tzn. że 3g może oddziaływać na 2g. Ale czy Ty, żyjąc w 3g jesteś w stanie widzieć, oddziaływać lub nawet wyobrazić sobie 2g (a co dopiero 4g)? Nie. Wiem wiem. Zaraz powiesz, że możesz sobie wyobrazić 2g, np. rysując coś na papierze. A ja Ci powiem, że to, co narysujesz i tak jest 3 wymiarowe, bo ma swoją wysokość, długość i szerokość. Tak, grubość (czyli ta szerokość) pozostawionego na kartce granitu sprawia, że rysunek jest trójwymiarowy.
![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif)
Tak samo z każdym widocznym przez nas rysunkiem (nawet w komputerze piksele mają swoją szerokość

). Nawet nie wiem, jakbyś się starał wyobrazić sobie tylko długość i wysokość, zawsze wyjdzie Ci też szerokość. Inaczej tego nie zobaczysz.
A wracając do oddziaływania na siebie gęstości. Jeśli my nie oddziałujemy na 2g, to 4g nie będzie oddziaływać na nas, czyli 3g. Chyba, że masz jakiś dowód na to, że jest inaczej (przynajmniej na to, że 3g wpływa jakoś na 2g) w co bardzo wątpię, gdyż najpierw musiałbyś udowodnić istnienie innych gęstości, a jak już pisałem jest to na 99,(9)% niemożliwe

[...]A na "poważnie": kiedy pojawiła się pierwsza informacja o 4G (nie mylić z branżą telekomunikacyjną) i kto ją opublikował?
Zapraszam do odwiedzenia wikipedii

PS. to tak odnośnie Nibiru, która podobno może być w 4 gęstości. To nie żaden spam