Hej wszystkim, kiedyś dużo fotografowałam i udąło mi się zrobić kilka przyzwoitych fotek, więc podzielę się z wami moim "conieco"

Napisano 08.01.2017 - 11:56
Nie cykaj się, pokazuj ![]()
Napisano 08.01.2017 - 12:26
Rozumiem że na tych zdjęciach jesteś ty?
Ja?? Nie dlaczego? Robiłam zdjęcia a nie na nich jestem:D Dlaczego miałabym pokazywać zdjęcia na których jestem?
Wrzucę wam linka, bo nie mogę wkleić zdjęć, wyskakuje komunikat "nie możesz wrzucić zdjęcia o takim rozszerzeniu"
https://goo.gl/photo...MaevMG9Z6iMUDm8

Napisano 08.01.2017 - 12:36
No te czarniobiałe bardzo fajne, szczególnie 1 z facetem za witryną i przedostatnie z bramą w murze. Ciekawy efekt tam wyszedł, bo mur przypomina trochę obraz nieba z pojedynczymi chmurami.
tk to prawda z tymi chmurami:) Nawet kiedyś nadałam mu tytuł "pomiędzy wymiarami" hehe.
Wszystkie te zdjęcia są dość stare, robione na początku studiów, ale pasują tutaj tematyką więc je wrzuciłam, poza tym je lubię![]()
Napisano 08.01.2017 - 13:04
Na czwartym od góry, ktoś wyszedł z czarnej dziury.
Czarno-białe mają swój klimat, bez względu na czas kiedy powstały.
Napisano 08.01.2017 - 15:12
Na prawdę ładne zdjęcia.
Ta sesja z parasolem była robiona przy jakiejś okazji czy po prostu miałaś pomysł na taką serię?
Znalazłam to miejsce i wpadł mi do głowy pomysł. Potem zaciągnęłam tam koleżankę, wzięłyśmy masę bibuły i zrobiłam zdjecia;) Niestety tej fabryki już nie ma, ale przynajmniej zdjęcia mi zostały:)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych