Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej do godz. 21:00 w niedzielę 18 maja.

Zdjęcie

Lunatykowanie.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
19 odpowiedzi w tym temacie

kosssos.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja przechodzę Kurs Teraz OOBE i wczoraj w nocy też lunatykowałem ale najgorsze jest to że wyszedłem z domu i obudziłem się na cmentarzu leżąc na grobie na cmentarzu Żydowskim dodam że nie jestem nie wierzący kurde co mam robic mam przestać uczyć OOBE bo zaczynam sie bać że morze mi sie coś stać co mam robić pasać do mnie na emialm [email protected]
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

przede wszystkim skończ pisać bzdury, bo twoja historia ani trochę nie wydaje się realna. Po drugie sięgnij po słownik .
żeby nie było Ot spytam czy lunatyk lunatykuje co noc? jak to dokładniej wygląda?
  • 0

kosssos.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale mi to sie na serio zdarzyło nie ściemniam i potrzebuje pomocy bo to nie jest śmieszne dla mnie wcześniej też lunatykowałem ale jak byłem mniesz jak milem coś 14 lata a teraz mam 21 !

przede wszystkim skończ pisać bzdury, bo twoja historia ani trochę nie wydaje się realna. Po drugie sięgnij po słownik .
żeby nie było Ot spytam czy lunatyk lunatykuje co noc? jak to dokładniej wygląda?

mi sie zdaje że nie ale nie znam się na tym ale to jest moje zdanie że człowiek lunatykuje tylko jak działa na niego jakaś niewytłumaczalna siła która go do tego skłania
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wbij na googlu somnambulizm i poczytaj jakaż to niewytłumaczalna siła. Jeśli masz taki problem, to idź do lekarza, zapisze tabletki, albo terapię.
  • 0

shar0nie.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

raz lunatykując:
wstaje, szukam czegoś w pościeli
-czego szukasz?
-noża...
-jak to noża?
-no bo mi wypadł
-wypadł ci?
-z szuflady..
i poszłam spać :) a sen miałam zupełnie o czym innym.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych