Idąc tym tokiem rozumowania taka sama zasada powinna dotyczyć plusów. Czyli od razu pojawiłyby się głosy że to niesprawiedliwe że tak zwanego plusika można dostać tylko raz w jednym temacie od jednej osoby, z którą akurat wymienia się zgodnie poglądy.
W takim razie , żeby było sprawiedliwie to, niech chociaż ta ujemna reputacja zmniejsza się tak jak wzrasta dodatnia , w sensie co 30 , a nie co 5 , bo to jest trochę niesprawiedliwe. Czasami jest tak , że ujemne punkty przyznaje się takiemu zwolennikowi w temacie , na który tak naprawdę, sama nauka nie zna odpowiedzi. W tym momencie użytkownik z wyobraźnią dostaje ujemne punkty tylko dlatego , że inny ktoś ma inne poglądy na ten temat. A , że reputacja ujemna zmienia się co pięć , taka punktowana minusami osoba wychodzi na tym gorzej. Stopnie powinny być co 30 , zarówno .na plusie , jak i na minusie. Wtedy było by fair play, a tak jest no fair play
Też "nie mogłem się powstrzymać" więc zapytam, temat nie ma nic wspólnego z sytuacją osobistą na forum autorko? Najpierw "nie rusza mnie to" potem ckliwa analiza na profilu, teraz temat nagle.
Bo nie rusza mnie to. Na reputacji mi nie zależy. Jednak po małych przemyśleniach, zaczęło mnie to troszkę ciekawić. Nie ukrywam , jest mi przede wszystkim żal innych ludzi, którzy mają wszystkie gwiazdki czerwone. Po minusach od Urgona, który wstawia je z czystej nienawiści i antypatii, postanowiłam coś sprawdzić. Jak gwiazdki oddają realną rzeczywistość. Jestem socjologiem, więc musicie mi to wybaczyć, że robię statystyki i chcę poznawać ludzkie opinie na dane tematy.
Użytkownik Endinajla edytował ten post 26.07.2016 - 16:22