Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej do godz. 21:00 w niedzielę 18 maja.

Zdjęcie

Dziwna sytuacja

• Please log in to reply
17 replies to this topic

Agnieszka81.
  • Tematów: 29
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Duch raczej do mnie nie przemawia, ale czy jest możliwość, żeby brat lunatykował? On nawet przez sen mógł je schować nieświadomie. Miałam nawet nie tak dawno taką sytuację, że znajoma śpiąc, nagle się podniosła i chciała hmmm...nasiusiać do kwiatka, który stał na ziemi w donicy :) Na szczęście się przebudziłam i widząc jej zamiary podleciałam i chwyciłam ją za ramię z pytaniem ,,co robi?''. W momencie, kiedy ją chwyciłam, znajoma się przebudziła. 

Więc może i tu przez sen Twój brat sobie zawędrował z tymi okularami...tak po prostu...

• 0

Pionier.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jednak mimo wszystko jeśli ta historia miała by być prawdą to obstawiam na lunatykowanie . Kiedyś wstałem rano kolo 7 , otwieram oczy patrze a ja nie mam ani kołdry ani poduszki. Odrazu polecialem do rodzicow 2 pokoje obok i pytam sie co to za zarciki  z pościelą, a oni mi mowią ze nic nie wiedza i zebym wracal spać i nie wymyślał. Nie chciało mi sie rozmawiać z rodzicami wiec wrocilem do pokoju a następnie szukałem  pościeli po calym domu, niestety nie znalazłem jej nigdzie. Po paru godzinach gdy mam wstawiala pranie w piwnicy, znalazła moja poduszke i  kołdre na  starej wersalce  rozłozone tak jakby ktos tam spał. Dodam ze mialem wtedy psa  ktory  zawsze szczeka gdy ktos chodzi po domu lub nawet kolo domu w nocy,  ale mimo to nikt nie zauważył ze lunatykowałem.

Hmm a moze jednak  nie lunatykowalem ... sam nie wiem to pewnie duch  kogos kto umarł pare dni wczesniej, Tylko teraz zostaje pytanie co jest bardziej prawdopodobne lunatykowanie czy duch, a moze  małe skrzaty ? , a najgorsze jest to ze nawet jakby sie człowiek uparł to i tak nie bedzie wiedzial  co sie tak naprawdę  stało.  Nie ma co  rozmyślać nad takimi sprawami,  ale chowanie  okularów przez duchy do pojemniczka otwieranego na klamerki jest chyba  najgorszym rozwiązaniem tej histori i przy okazji najbardziej nie możliwym ;d

Użytkownik Pionier edytował ten post 29.06.2015 - 14:34

• 0

Legendarny..

King of Nothing, Slave to No One

• Tematów: 187
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A ja obstawiam to o czym wspomniał Kronikarz - ktoś bezwiednie mógł tam te okulary zanieść wykonując jakieś zwyczajne, codzienne czynności, na przykład właśnie robienie prania. Jak człowiek jest rozkojarzony, choćby z powodu niewyspania czy stresu (obydwie rzeczy w trakcie żałoby po śmierci dziadka mogły Wam towarzyszyć) a ma do tego sporo na głowie do zrobienia to z automatu potrafi naprawdę dziwne rzeczy robić i się w ogóle nie skapnąć albo orientować się chwilę po fakcie. Ja nawet jak się dobrze czuję, ale się zamyślę po prostu to się czasem w ostatniej chwili łapię na tym, że chcę brudne sztućce wyrzucić do kosza na śmieci, w ogóle nie myśląc o tym. Takie metalowe sztućce, nie plastikowe. Albo ostatnio zginęło mi 20 zł, jestem święcie przekonany, że położyłem je na półce obok biurka i nie tykałem, i nie miały prawa stamtąd zniknąć, a jednak zniknęły, nie mam zielonego pojęcia co się z nimi stało i najprawdopodobniej nigdy się nie dowiem, chyba że znajdę przypadkiem pod łóżkiem :idzie patrzeć pod łóżko:

A nawet zakładając, że to jednak był duch. Ja w duchy wierzę. W jakim celu duch Twojego dziadka lub kogokolwiek innego miałby zabierać te Bogu ducha winne okulary i zamykać je w pudełku na spinacze, w pomieszczeniu gospodarczym? Jaki sens miałaby tego typu manifestacja? Ani by się w ten sposób z nikim nie porozumiał, ani nie przekazał żadnej wiadomości ani nic, jedynie narobił kłopotu z szukaniem ich. Gdyby chociaż do tego miały miejsce jeszcze jakieś inne ciężkie do wytłumaczenia zdarzenia, inne zagadkowe zaginięcia przedmiotów lub kłopotliwe incydenty to można by poltergeista podejrzewać, tutaj tylko okulary zniknęły. Może moje 20 zł też jakiś duch zwinął... (potrzebował na zakupy w metafizycznym sklepie).

Użytkownik Legendary edytował ten post 01.07.2015 - 19:02

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych