Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej do godz. 21:00 w niedzielę 18 maja.

Zdjęcie

Spotkanie z duchem.

• Please log in to reply
4 replies to this topic

zodiakalnylew.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cześć!

Historia prawdziwa, żadnego kreowania i naciągania rzeczywistości. Tak w pigułce...

Dom. Strych. Rodzina 4-osobowa + duch starszego Pana. Starszy Pan często podchodził do łóżeczka małej siostry, która była zawsze uśmiechnięta wówczas. W domu czuć było ciepło i dobrą atmosferę. Po jakimś czasie Pan odszedł. Pewnej nocy, gdy rodzice i siostra spali w jednym łóżku, mama budzi się i widzi nad nimi ducha czarnego psa.

Historia sprzed kilkunastu lat. Siostra już dorosła, w między czasie pojawiła się kolejna siostra, ja jestem trzecim ich dzieckiem i szczęśliwym posiadaczem jeszcze młodszego brata. Wszyscy oprócz mnie [nie posiadam info- od brata, bo zbyt mały] widzieli/widzą duchy. Moje pytania są następujące:

*co oznaczał ten czarny pies?

*jakie jest prawdopodobieństwo, że też zobaczę [nie chcę, boję się]?

No i jeszcze jedno. Zmarł jakiś czas temu dziadek. Mama koło południa kosiła trawnik. No i zostawiała jakieś tam koniczyny, bo nie chciało jej się dokładnie tego zrobić i w myśli pomyślała- "gdyby dziadek to widział..." i nagle !!!poczuła!!! ucisk na barku, odwraca się i widzi twarz dziadka.

*kurczę, czy to bezpieczne? czemu czuła? i to w dzień ducha widzieć można?

jestem zmartwiony :(

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Twarz dziadka, czyli to duch był z samą twarzą? A co z resztą ciała?
To coś podobnego do tej ręki z rodziny adamsów.
Taka paranormalna rodzina, każdy ma bujną wyobraźnię.

Użytkownik Wszystko edytował ten post 06.06.2015 - 07:27

• 0

zodiakalnylew.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Twarz dziadka, czyli to duch był z samą twarzą? A co z resztą ciała?
To coś podobnego do tej ręki z rodziny adamsów.
Taka paranormalna rodzina, każdy ma bujną wyobraźnię.

nie no miał całe ciało...

jej. myślałem że przesiadują tu ludzie, którzy w to wierzą, bo ja nie mam problemu z wiarą w to, jest to dla mnie zbyt oczywiste, ale raczej z tym aby rozczytac symbolikę

• 0

Schwarz.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak, głęboko wierzymy w duchy, wszędzie je widzimy, w ogóle takie szalone forum z nas, same dziwaki. Wszystkiego dostałeś na początek, gorzej trafić nie mogłeś :D. Odstaw to opium i wracaj do szkoły, jeszcze tydzień przebolejesz.

• 0

ServusSnajper.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Znalazłam na naszym forum artykuł o czarnych psach i ich symbolice masz tutaj: http://www.paranormalne.pl/topic/14493-czarne-psy/

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych