Witam, jest to mój pierwszy wpis na forum, założyłem konto kilka godzin temu ( co możecie zobaczyć w tabliczce "nowi Użytkownicy), po to aby ogarnąć kolka fake'ów, i żeby napisać co dzieje się u mnie w domu. Więc zacznijmy
Nie będę wymyślał historyjek, walnę prosto z mostu: Od jakiegoś czasu u mnie na strychu ktoś drapie pazurami w drewniana podłogę przy czym jęczy, błaga o życie, za drzwiami w nocy słyszę połykanie śliny, kot się dziwnie zachowuje, czuję się nieswojo.
Połykanie śliny - nie możliwe żeby jakaś ŻYWA istota połykała tą ślinę, czy coś ślinopodbnego. Czasem rodzice się za drzwiami czają, bo słuchają czy nie gram na kompie, ale dzieje się to wtedy kiedy gram. Oni są uczuleni na dźwięk myszki i klawiatury, od razu by mi wbili do pokoju. poza tym mam nowe drzwi, więc gdy otwiera się je nawet powoli, to się o siebie "ocierają", więc czasem wiem kiedy wyłączyć
Kot się dziwnie zachowuje - jak leży ze mną w łóżku to się wpatruję ścianę, jakby normalnie ducha zobaczył ( ). Nie moge go oderwać, czasem się kręci po pokoju, syczy na mnie.
Dźwięki na strychu - mieszkam w domu przedwojennym, mieszkał tu mój pradziadek, stacjonowali tu niemcy i pewnie się trochę zabawili z tamtejszymi dziewczynami
Coś o mnie:
-Mam 12 lat
-Mimo że mam 12 lat nie jestem fake'iem
-Lubie oglądać horrory, rzadko który mnie straszy
-Interesuję się grami typu horror, zombie, survival itp.
-Jestem znany w szkole z prawdziwych opowieści, nigdy nic nie zmyśliłem
Napiszcie co sądzicie o moich przeżyciach. Może powinienem wezwać egzorcystę?
P.S czasami z niewyjaśnionego powodu, coś mnie zaczyna boleć i pojawia mi się tam krwiak, siniec itp. ostatnio jak mieliśmy jechać do miasta, coś mnie "podrapało" w usta.