Napisano 11.12.2014 - 01:27
Napisano 11.12.2014 - 09:06
Druga sprawa to o, której kładziesz się spać....
Napisano 11.12.2014 - 09:17
a ja mam często tak jak dziś zasypiam2.15 wstaje 5.00 wierz mi masakra,a to wszystko moja wina bo kiedy o 21 ledwo widzę na siłę siedzę dłużej a potem nie mogę spać.
Napisano 11.12.2014 - 12:12
Masz cały szereg aplikacji na smartfony, które mają te funkcje, o których wspomniałeś, a nawet jeszcze więcej. Jeśli masz tego typu telefon, to bez problemu za kilka złotych możesz sobie taką aplikację nabyć, a warto.
Ja osobiście najlepiej czuję się, jak śpię nie dłużej, niż osiem godzin. Jeśli śpię dłużej, to mam wrażenie, że jestem chora. Pozornie dobre samopoczucie mam również śpiąc około pięciu godzin, ale później w ciągu dnia dosyć szybko się męczę. No i wiadomo, im wcześniej wstaję, tym lepiej, ale to bardziej dotyczy aspektu psychicznego, niż tak jak u ciebie, fizycznego.
Myślę, że inni użytkownicy dobrze ci radzą - słuchaj swojego organizmu i ustaw swoje życie tak, żeby rzeczywiście wstawać o tej 6/7.
Napisano 11.12.2014 - 15:19
Napisano 11.12.2014 - 19:59
Nie do końca wiem o co autorowi chodzi w tym fragmencie. Budzik dzwoni w drugim koncu pokoju czy pod sufitem, On wstaje idzie go wyłączyć pokonując jakies 7-10m w tą i z powrotem, a następnie kładzie się znowu spać?Próbowałem naprawde wszystkiego.. Kładłem budzik na końcu pokoju, wysoko pod sufitem, pod łóżko, obok łóżka, do łóżka, za łóżkiem, 5 metrów dalej. Ustawiałem drzemki, nie-drzemki, wybierałem różne dźwieki i nic.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych