Chciałem się spytać czy ktoś wie jak przywołać/przyzwać Sukkuba?? Tak żeby się mną pożywiła w nocy. Pytam poważnie ktoś wie jakieś rady??
Napisano 14.03.2014 - 16:12
Chciałem się spytać czy ktoś wie jak przywołać/przyzwać Sukkuba?? Tak żeby się mną pożywiła w nocy. Pytam poważnie ktoś wie jakieś rady??
Napisano 14.03.2014 - 16:33
A nie prościej zapoznać jakąś miłą panią?
Efekt podobny, a nie wyssie z ciebie energii życiowej - co najwyżej mocno wydrenuje portfel.
Z tego, co czytałem, raczej marna szansa na przywołanie - sukkuby to nie są panienki na telefon i to raczej one wybierają "żywiciela".
No ale próba-nie strzelba.
Kombinuj, a jak ci się uda, to daj znać. Pewnie nie tylko ja chętnie poczytam.
Napisano 14.03.2014 - 16:40
Tu nie chodzi o to że nie chce dziewczyny. Może i mam jakieś skrzywienie, ale po prostu kiedyś o tym przeczytałem, a dzisiaj widząc artykuł na paranormalne przypomniało mi się i postanowiłem spróbować. Póki co całkowita abstynencja seksualna i auto sugestia. Jeśli ktoś trafi na jakiś sposób dobrze opisany to niech podrzuci w temacie
Napisano 14.03.2014 - 16:44
Ale ty człowieku jesteś ********... walnij się w głowę i udaj do psychologa.
Obraza i wulgaryzmy. Zapoznaj się dokładnie z regulaminem.
Masturbis.
//
Dodaję blokadę pisania na 7 dni.
CW
Napisano 14.03.2014 - 16:48
To nie jest żadne skrzywienie tylko zwykłe fantazje seksualne - normalna sprawa (niezależnie od wieku).
Jeden lubi podwiązki, inny lateks, a jeszcze inny (ty) "wykorzystanie w stanie ubezwłasnowolnienia" - to się jakoś fachowo nazywa ale nie wiem jak.
Powiadam ci raz jeszcze - miła pani, w związku ze wzajemnym zaufaniem w relacjach i będziecie się mogli "bawić w sukkuby" co noc
Prościej, bezpieczniej i sympatyczniej.
Napisano 14.03.2014 - 17:38
Fajne fantazje seksualne serio
Masturbis.
Napisano 14.03.2014 - 17:51
Czytałem że najłatwiej będzie to osiągnąć podczas paraliżu sennego. Nie siedzę w tym temacie za bardzo i ktoś ma jakieś wskazówki jak się w paraliżu obudzić??
CW
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych