Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wrocław: Ulica, na której psują się sprzęty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

Zulus.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niektórzy uważają, że to wakacyjny żart, ale tam naprawdę coś dziwnego się dzieje. Piloty od samochodów masowo wysiadają. Na nagraniu słychac nawet, że głos zabiera policja, a gdyby nie działo się nic, pewnie odmówiliby komentarza.

W dodatku to serce miasta, koło Opery i hotelu Monopol, w którym mieszkało wiele sław (i niesła - jak Hitler)

Mój odnośnik

• 0

xEastlife.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

IMO, tak jak gościu mówi w materiale, to ciek wodny tylko pytanie czy może on oddziaływać na sprzęty elektroniczne.
  • -1

Zulus.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja mam teorię spiskową, że koleś z tego sklepu od baterii do pilotów włączył jakiś zakłócacz. ludzie myślą, że coś nie działa i kupują u nieo nowe baterie. a interes kwitnie :) oczywiście nie mam dowodów. a istnienia fal nie zanotowałem nigdy osobiście, choć przechopdziłem tamtędy setki razy

IMO, tak jak gościu mówi w materiale, to ciek wodny tylko pytanie czy może on oddziaływać na sprzęty elektroniczne.

• 0

Striker.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Też miałęm taki przypadek we Wrocławiu. Chcę jechać do pracy a tutaj kicha auto nie chce się otworzyć. No to skiknąłem do domu po drugieo pilota od fabryki nie używanego ale to samo - to podszedłem niedaleko do zegarmistrza i nadal nic. W końcu zrezygnowany zacząłem przyciskać guzik otwarcia raz za razem obchodząc auto do okoła i tara otworzyło się.

Pojechałem do pracy i pilot na 60 metrów działał bez przeszkód. Wróciłem do domu na te same miejsce i też działał bez problemu. Rano znowu zchodzę i to samo. I tak przez 2 tygodnie. Doszedłem do wniosku, że ktoś musiał mieć włączony jakiś nadajnik działąjący na tych samych falach.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych