Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dziwne zjawisko w nocy

• Please log in to reply
12 replies to this topic

Patryk L.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witajcie. Wpadłem dziś na to forum po prostu z nudów i przypomniała mi się moja pewna historia której nie potrafię zrozumieć. Jak zawsze wieczorem idę spać więc położyłem się w łóżku i zasnąłem. Po paru godzinach (nie pamiętam ile dokładnie) obudziłem się. Wydawało mi się jakby ktoś koło mnie siedział i czułem taki dość ładny zapach nie wiem czy to jakieś fiołki czy coś nie pamiętam już dokładnie. Wtedy się wystraszyłem i schowałem się pod kołdrą. Poczułem wtedy jakby ktoś wychylił głowę nad mnie i się patrzał co robię i takie dziwne odgłosy wydawał z siebie. Później jak znikł ten zapach odwróciłem się i już nic nie widziałem. Dom był akurat wtedy pusty byłem sam więc to nie rodzice. Do tej pory nie wiem co to mogło być. A może wy wiecie?
  • 0

Mistrz Relonikiv.
  • Tematów: 7
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Co mówił ten ktoś dokładnie. Może poprostu sie cykasz ciemności i tyle, każdy chłopak miał taki okres chyba...
  • 1

WYP3H.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Weź ogarnij ortografię i w ogóle język polski, potem możemy porozmawiać.
  • -1

nazarek88.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Prawdopodobnie przezyles swojego rodzaju paraliz senny. Podczas tego stanu rozne rzeczy sie czuje, slyszy a nawet widzi i trudno odroznic fikcje od rzeczywistosci. Poczytaj o tym :)
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zwykłe nocne strachy. Mózg nie przestawił się całkowicie ze stanu snu do stanu czuwania. Stąd się biorą takie zwidy i dziwne odczucia. Paraliż to raczej nie był.
  • 0

nazarek88.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

położyłem się w łóżku i zasnąłem. Po paru godzinach (nie pamiętam ile dokładnie) obudziłem się

Takie nocne strachy to czesciej przy zasypianiu chociaz tez sie moga zdazyc jak ktos sie obudzi pozna noca sam w domu.
Jednak paraliz senny wyjasnil by zjawisko poczucia czyjejs obecnosci i inne z tym zwiazane wrazenia.
  • 0

Edward IV Groźny.

Greater than you

• Tematów: 43
  • Artykułów: 12
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To raczej nie paraliż bo sam powiedział że normalnie się poruszył. Podczas takiego paraliżu chyba nie można się poruszyć. Tajemniczy zapach fiołków= automatyczny odświeżacz powietrza. Twoja wyobraźnia płata ci figle.
  • 0

Patryk L.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A czy ja mówiłem że miałem jakiś odświeżacz powietrza? Nie miałem żadnego.
  • 0

Wrty.
  • Tematów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Po paru godzinach (nie pamiętam ile dokładnie) obudziłem się.

Skąd wiedziałeś, że minęło kilka godzin?
Co do całego zdarzenia - myślę, że po prostu ci się przyśniło, tudzież wspomniane już "nocne strachy".
  • 0

Denaturat833.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

w młodości miałem podobnie, tyle ze bez zapachów. zasypiając odnosilem wrażenie ze ktoś lub cos jest ze mną w pokoju. wskakiwalem pod koldre i siedzialem tak długo aż mi przechodziło uczucie łęku. to chyba u dzieci normalne.
  • 0

NexaT.
  • Tematów: 7
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Według mnie to po prostu twoja wyobraźnia. Sam mam czasami coś takiego, jak naczytam się właśnie podobnych tematów na tej stronie. :) Zawsze jak wchodze do pokoju, to czuje jakby ktoś z tyłu mnie obserwował i automatycznie szybciej ide.

Ostatnio miałem takie małe zdarzenie, że późną nocą myłem pomidora i obok leżał woreczek, który został tak jakby dmuchnięty. Logicznie myśląc mogło to być powietrze, ponieważ woreczek zrobił ruch, gdy podszedłem do kranu. Sam z siebie postanowiłem wykonać test, więc odsunąłem się i znowu podszedłem, a nawet starałem się troszkę podbiec, ale woreczek nie robił żadnego ruchu. To było dziwne i byłem troszkę wystaraszony, sam nie wiem.
  • 0

czorna666.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wielokrotnie miałam uczucie obecności w pokoju bądź wrażenie, że ktoś się na mnie patrzy ale tłumaczę to figlami mojej psychiki. Z kolei ciekawe, że gdy umarł ktoś znajomy/bliski zawsze czułam czyjąś obecność a po pogrzebie to uczucie zanikało. Przy tym zawsze byłam niespokojna, zdezorientowana troszkę bo nawet gdy o tym nie myślałam to był obecne.
  • 0

Natsu Tanimoto.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obserwuje i czytam co jakiś czas co o mnie piszą na pewnym programie do wymiany muzyki....
Kiedy czytałem ten topic i pisałem właśnie jeden gościu wstawił taki utwór.

Nie wiem co o tym mysleć. Wiem natomiast że mnie obserwują i piszą na mój temat.

Co mi powiecie ?

edit: sorry to nie mialo miec miejsca do tego tematu tylko " Nie wiem co mam o tym myśleć.. "

Użytkownik Natsu Tanimoto edytował ten post 05.08.2013 - 21:47

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych