Skocz do zawartości

Zdjęcie

Niesamowite zdarzenie paranormalne.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

lilu25.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ostatnio doświadczyłam czegos niezwykłego a mianowicie przyśniła mi się moja nieżyjąca od 10 lat ciocia (siostra mojego dziadka).Mieszkała naprzeciwko mojego domu który jest już stary ma ponad 100 lat ale nadal stoi. Ten sen przytrafił mi się gdy miałam imieniny mam na imię Anna i moja ciotka tak samo. Opiszę teraz sen sniło mi się że ciocia przyszła do mnie i powiedziała że ma coś dla mnie jako podarunek a mianowicie dużą ilość gotówki wręczyła mi je, ale miała smutny wyraz twarzy gdy gdy ze mną rozmawiała. Oczywiście opowiedziałam ten sen mamie i stwierdziła że ciocia upomina się o wizytę u niej na cmentarzu. Wybrałyśmy się na cmentarz w Niedzielę długo nas tam niebyło i ku naszemu zdziwieniu zobaczyłysmy że grób cioci jest kompletnie zapadnięty przypadek nie sądzę.
  • 0

Drzewo.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sny o zmarłych – to bardzo ważne sny. Sny są jedyną sferą, w której dusze zmarłych mogą kontaktować się z duszami osób żyjących. Cel tych kontaktów bywa różny – może być to powiadomienie o śmierci, może być to prośba o modlitwę, może być prośba o załatwienie jakichś niedokończonych spraw. Czasem bywa ostrzeżeniem przed jakimś niebezpieczeństwem, lub przygotowaniem do czegoś trudnego w naszym życiu.
Nie zawsze sen o zmarłych oznacza coś niedobrego, jednak gdy śni nam się osoba zmarła, która wyprowadza nas dokądś, można to potraktować jako zapowiedź śmierci osoby śniącej.

Może to właśnie miała Ci przekazać, że coś z jej miejscem pochówka jest nie tak? A gotówka być może miała symbolizować np. nakład finansowy włożony w odnowienie tego grobu?
Takie moje luźne przypuszczenia.
  • 3

barakudo.
  • Tematów: 6
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Bla bla bla.
Duchy i dusze to fikcja

Dołączona grafika
To już dzisiaj Twój drugi raz, zwłaszcza biorąc pod uwagę Twój ostatni urlop.
Dołączona grafika
edycja:
ultimate

• -11

Messalinka.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Lili25: Moja babci miała brata który umarł jak był mały, ja nie widziałam go nigdy... no bo jak, zmarł jakoś 50 lat przed moimi narodzinami jak nie więcej a śni mi sie ale jako "grób" poprostu widzę otoczenie i ten grób we śnie i to znak ze trzeba tam jechac i zapalić swieczuszke odświeżyć wszystko dookoła itp. Tak samo kiedys przyszła ale juz "jako postac" we snie moja prababcia i usiadla ze mna i rozmawiala , przedstawła sie nazwiskiem panieńskim ale i tak zaskoczyłam ze to mama mojej babci ;) tak sobie pogadala co u mnie i co u babcia ( we śnie wszystko oczywiście)
  • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych