Skocz do zawartości

Zdjęcie

Norman Bergrun Ringmakers of Saturn

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

Altair.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam.

Ostatnio dużo mówi się o obiektach przy słońcu a ja przy okazji oglądania tych filmów natknąłem się na książkę Normana Bergruna opisuje ona proces dokańczania pierścieni Saturna przez EMV czyli pojazdy elektromagnetyczne które mają od 12 000 do 50 000 km długości. Ponadto wiele wspólnego ma z tym film Jose Escamilli pt. Interstellar, opisuje on ogromne pojazdy organiczne które ustawiają się w miejscach gwiazd dla niepoznaki, film jednak traktuję z monym przymrużeniem oka, książka natomiast wydała mi się bardzo ciekawa i pełna informacji, Norman Bergrun ma bogate CV więc wątpię że chciał zrobić z siebie idiotę tą książką z drugiej strony ludzie robią różne rzeczy dla sławy, pieniędzy, być może ktoś miał już styczność z tym zjawiskim i może coś powiedzieć na ten temat a jeśli nie to zapraszam do zapoznania się z książką pt. Ringmakers of Saturn, zamieszczam tutaj link do PDF: http://podcast.sjrde...ersOfSaturn.pdf

Pozdrawiam.
  • 0

Slimok.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ja widziałem gdzieś filmik na którym było widać jakiś pojazd na tle tarczy słonecznej z którego wyłaniała się "słomka" zaciągająca wodór na pokład. Ale nie wiem czy w to wierzyć xD

Użytkownik Slimok edytował ten post 23.07.2013 - 18:59

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych