Skocz do zawartości

Zdjęcie

Aplikacje na duchy - Android

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

Veragon.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam, w tym temacie, chciałbym zapoznać się z waszą opinią o aplikacjach na androida, umożliwiającym wykrywanie duchów. Jeżeli twierdzicie, że aplikacje jako-tako nadają się do użytku, napiszcie jakie mi polecacie.

P.S Narazie nie mam pieniędzy na kupno prawdziwego sprzętu. Pozdrawiam.

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aplikacja ta nazywa się Aparat, najlepiej potraktować go telefonem z lampą błyskową, wtedy można dziada oślepić, unieruchamiając go na pewną chwile, co daje niepowtarzalną szansę na uwiecznienie go na zdjęciu ~!

Pozdro&Poćwicz ^^

andkar94.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jest jeszcze aplikacja o nazwie Dyktafon. Ona chyba bardziej się przyda do duchów :)

A tak na poważnie, to te apki to ściemy, rozrywka w gronie znajomych :)

Eldim.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie, nie i jeszcze raz bzdury. Te wszystkie aplikacje to klasyczny pic na wodę. Dobre na gimnazjalne imprezy dla podkręcenia atmosfery.

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Te aplikacje działają wykorzystują czujnik pola magnetycznego wbudowany w większość smartfonów. Nie wykrywają duchów lecz fale, metal i promieniowanie w okolicy. Ostrzeżenie - nie zbliżać telefonu do magnesu. W każdym magnesie wg. tego wykrywacza kryje się duch. Niestety "duch" ten może nasz telefon uszkodzić jak podejdzie za blisko.

Veragon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wczoraj potestowałem, jak się okazało duchy kryją się również w kamerach. Zgadzam się z wami w 100%, temat do zamknięcia, pozdrawiam :)

edycja: overdose
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych