Skocz do zawartości

Zdjęcie

Poszukuję odpowiedzi.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

#16 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.
  • Tematów: 0

Napisano

@convers - NightVampire nick, forum... na pewno nie te.

No domyśliłem się, że nie o to forum Ci chodzi. Zapewne to jakieś tajemnicze onionforum gdzie tylko niezwykłe istoty i ich sługi mają wstęp :D ?. Dobrze myślę ? To by się zgadzało, bo nick który podałeś to nazwa jakiegoś serialu i konta na fotce.

Użytkownik convers edytował ten post 26.03.2013 - 16:34

• 0

Mistrz Relonikiv.
  • Tematów: 7
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Opowiem jeszcze o jednym zdarzeniu. Rok temu, idąc ścieżką w Parku w mojej okolicy z przyjacielem, zauważyliśmy coś czarnego, coś co nie emitowało światła, tylko je wciągało, coś bardzo dużego, niczym dzik, jakieś 80m od nas. Staneliśmy w miejscu. Wpatrywaliśmy się w to "coś" gdy nagle ruszyło to w naszą stronę. Nie wydawało, żadnego dźwięku, prócz dyszenia/sapania. Zaczęliśmy uciekać w stronę dużej wierzby, ukryliśmy się za nią i czekaliśmy. Temperatura opadła, byłem już w stanie się opamiętać. Zerknąłem czy nadal to tam jest - znikło.

Myślę, że to była istota, która uciekła z pustki. Na szczęście Kassadin szybko zareagował i zdążył je unieszkodliwić zanim wyrządziło jakieś szkody w świecie materialnym. Ono wyczuwa ciepło, więc przebywając na danym terenie obniża temperaturę, aby łatwiej namierzyć potencjalne ofiary. Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam,
dr. Krzysztof Jarzębski

PS - Rosyjski wydział do którego należę, działa nieprzerwanie od lat 80 XIX wieku. Znaleźliśmy wiele odpowiedzi, ale jeszcze więcej jest ich do odkrycia.

http://www.ragetrolling.com/var/albums/Cool%20Story%20Bro.jpg?m=1320018084
kassadin jest teraz na urlopie.

Dołączona grafika
/Connor
  • 0

Mαciej.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zgadzam się z Dr. Krzysztofem Jarzębskim.

Shiffa ważne byś podał nam datę kiedy zauważyłeś tą postać, badamy tą sytację ponieważ w roku 2012 odnotowano zmniejszenie się, że tak powiem spłaszczenie granicy pomiędzy postką (z ang. forum znanej jako Void). W tym roku możliwe, że zupełnie ona zaniknie. Dobrze, że schowaliście się za drzewem, jego moc energetyczna zagłuszyła waszą, a jak wiemy wierzby są dość grube. Istoty z pustki to raczej krwiożercze istoty, bazujące na insynktach jak zapach czy słuch, jako że miejsce z którego się wywodzą jest spowite w ciemnościach.

Uważaj we śnie wtedy granica zanika i twoje energetyczne ja może wejść do tej nędznej krainy. Tak straciliśmy jednego z Amerykańskich badaczy prof. M. Alzahar'a. We śnie całkowicie oszalał i wyruszył w podroż w poszukiwaniu bramy do pustki. Bełkotał podobno we snach o potworach Czogatach i. Nikt nie wie o co mu chodziło, jednak nieliczni obserwatorzy mówią o łowcach z innego wymiaru nazywanych przez nich Kaziksowie. Potrafia znikać na ulcie i zmieniać swoje ciało w zależności od potrzeb.
  • 0

Shiffa.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Daty dokładnej nie pamiętam. To było późnej jesieni w 2012r. Październik? 20 - dziestego +/- .
Czyli... Mam rozumieć, że są jakieś instytucje zajmujące się badaniami tego typu?
  • 0

skittles.
  • Tematów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Oczywiście, że są, stworzenia z pustki strasznie się panoszą. Mało kto też wie, że linia produkcyjna odkurzaczy Zelmer w pewnym momencie się rozdziela i znika za parawanem, gdzie do bazowego odkurzacza dodawane są ulepszenia pozwalające wciągać dziki absorbujące światło.
Nawet nie wiesz Shiffa, że każdego dnia toczy się walka - walka między nami, a nimi.
  • 0

Mαciej.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak najbardziej. Mogę przedstawić tylko niektóre z opracowanych materiałów, ale bardzo możliwe że to spotkałeś w tym parku.

Dołączona grafika
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych