Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dziwne postacie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

wojtaso.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam nie sądziłem że kiedyś coś tu napisze (pare lat już obserwuje forum).
Więc mam taki dziwny problem,okazjonalnie zdarza mi się wypić troche wódeczki jakies urodziny,imieniny itp:
Kiedy następnego dnia wstane nie mając jakiegoś mocnego kaca tylko odczuwam lekkie zmęczenie gdy zamkne oczy widze różne postacie jakby na mnie biegły,są one dosyć wyraźne,ale pewnego dnia musiałem iść po coś do komórki (dzień wcześniej były urodziny brata) było tam bardzo ciemno jak tylko wszedłem widziałem mase takich dziwnych białych ludzi (coś a'la duchy) odrazu podbiegłem do włącznika światła,czułem się jak jakiś opętany.
Dodam tylko że nie boje się tego ani mnie to nie przeraża ale jest po prostu dziwne i chyba nie spotykane^^.

Użytkownik wojtaso edytował ten post 16.02.2013 - 00:07

• 0

defensis.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Też to mam. Jest to wina tego, że podczas trawienia alkoholu wydziela się w organizmie kwas mrówkowy, który osadza się w oku i przez to mamy różne zaburzenia wzrokowe, widzimy nie ostro, nie wyraźnie a czasami nawet halucynacje. Zależy od człowieka. Ja np. na kacu widzę dużo dziwnych rzeczy tam gdzie ich nie tyle, że nie ma ale i być nie powinno. Normalna sprawa, nie masz się co przejmować :)
  • 0

pishor.

sceptyczny zwolennik

• Tematów: 275
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dodam tylko że nie boje się tego ani mnie to nie przeraża ale jest po prostu dziwne i chyba nie spotykane^^.

Nie sądzę.
Na dowód polecam tą dyskusję :roll:
http://forumzn.katal...Ăłw-t11221.html
  • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych