Od dłuższego czasu, kiedy śnię, pojawia się często jeden motyw, a mianowicie - wiadomość sms od osoby, z którą niegdyś byłam bardzo blisko związana. Jednak nigdy nie odpowiadam, tylko czytam.
Fakt, ostatnio myślę o tej osobie często, ale to zaczęło się jeszcze wcześniej.
W treści wiadomości są zawarte miłe teksty, jednakże nie mogę sobie przypomniec, co dokładnie. Wiem tylko, że podczas czytania ich, kiedy śnię, zawsze uśmiech nachodził mi na usta.
A kiedy się budzę zawsze muszę sprawdzic i się przekonac, ze tak naprawde to tylko fikcja, choc sen wydaje sie byc bardzo realny.
Kiedy znow ten motyw pojawia sie w snach, odczuwam uczucie deja-vu.
Co to może oznaczac? Pytalam kilka osob i tamci stwierdzili, że byc moze dlatego, ze ta osoba o mnie mysli, czy cos w podobie.
Choc w rzeczywistosci nie wiem, czy tak moze byc. Mysle, ze ta osoba nie rozmawia dluzej ze mna ze wzgledu na fakt, iz kiedys powiedzialam cos komus, o czym ta osoba nie miala pojecia, a mianowicie, poszlam z kims na impreze mowiac tamtej osobie, ze nie moge, gdyz musze sie uczyc.
A w szkole odnosze wrazenie, ze probuje zrobic wszystko, bym byla zazdrosna. Lecz to tylko odczucie, moze nie byc prawda...
Jednakze postanowilam zaczerpnac 'porzadnej' porady osob z tej strony

Pozdrawiam
Użytkownik marcepany edytował ten post 09.02.2013 - 22:34