Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dlaczego usunięto?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

ufo1987.
  • Tematów: 79
  • Artykułów: 14
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Czyli tak jak w temacie? Dlaczego temat został zablokowany czy usunięty? Szczerze mnie zainteresował i chciałem doczytać do końca... Byłem na 6 stronie a tam około 50 stron było... ;/
  • 0

cz3kolada.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://www.paranorma...283#entry544283

Szkoda, większą liczbę osób zainteresował ten temat a tu hops i ni ma. Miejmy nadzieje że w niekrótkim czasie odblokują.

Użytkownik cz3kolada edytował ten post 05.02.2013 - 09:31

• 0

ufo1987.
  • Tematów: 79
  • Artykułów: 14
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

O dzięki, nie widziałem że juz powstał taki temat. Czekam z niecierpliwością na powrót.
  • 0

Tytus84.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Podejrzewam raczej że to efekt burdelu który narobił się wokół tematu. Temat został zamknięty kilka minut po tym jak ktoś zrepostował umieszczone przez jednego z karaczanów fotki, ukazujące blok i okolice mieszkania domniemanego Tyrystora. Mówiąc krótko sprawa zaczęła ocierać się o niebezpieczny trolling.
  • 0

daw1d.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I bardzo dobrze. Powinien się pojawić jedynie artykuł za jakiś czas, jak ktoś zbierze fakty. Temat na forum w tym momencie jest zbędny. Większość postów poza pierwszymi stronami to przemyślenia ludzi, którzy nic tak naprawdę nie wiedzą i z nudów wymyślają ciekawe historyjki, które "może pokrywają się z rzeczywistością", a może kurna nie. Fakty by się przydały, nikt nie ma ochoty czytać waszych (chorych i mniej chorych) przemyśleń, każdy człowiek jakieś na ten temat ma, więc po co trollować nimi na forum skoro faktów z tej sprawy zna się może z 5%.

Dołączona grafika
  • 0

Tytus84.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

*
Popularny

przemyślenia ludzi, którzy nic tak naprawdę nie wiedzą i z nudów wymyślają ciekawe historyjki, które "może pokrywają się z rzeczywistością", a może kurna nie. Fakty by się przydały, nikt nie ma ochoty czytać waszych (chorych i mniej chorych) przemyśleń, każdy człowiek jakieś na ten temat ma, więc po co trollować nimi na forum skoro faktów z tej sprawy zna się może z 5%

To samo można powiedzieć o tysiącu postów o ufo czy NWO. Nikt tak naprawdę nic nie wie tylko sobie wymyślają. Po ilości odwiedzin widac że sporo ludzi miało ochotę te "chore przemyślenia" czytać, statystyki nie kłamią.

Użytkownik Tytus84 edytował ten post 05.02.2013 - 11:36

• 7

Paluch.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tylko, że w przypadku tego tematu po 15 stronie miałem serdecznie dość czytania przemyślen, bo niektóre były tak bajkowe, że pokrycie się z rzeczywiśtością było równe zeru. Tytus84, własnie sporo ludzi miało ochotę na jakieś ciekawe informacje, dlatego przeszukiwało cały temat, który bez zbędnych postów zmieściłby się w 10 stronach. Nie wspomne już o ludziach którzy czytali pierwsza i ostatnią stronę.
  • 0

pdjakow.
  • Tematów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dokładnie - temat był wręcz zbędny. Naprawdę współczuję moderatorom, którzy mieli za zadanie przeglądać temat, w którym posty pojawiały się z prędkością karabinu maszynowego. Nawet w popularnych wątkach na 40 stron trzeba miesiąca dyskusji - tu 40 stron poszło w dwie doby, przy czym w większości wartość pojawiających się informacji była zerowa, lub bliska zeru.

W dalszym ciągu ciekawi mnie, ile osób zarejestrowało się tylko dla jakiejś Aurelki.
  • 0

Tytus84.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie ma co się sprzeczać. Może i mam zakrzywioną perspektywę, bo w temcie uczestniczyłem od samego początku i dla mnie jedynie ostatnie 10 stron, gdzie wbił się tłum troli jęczących żeby dać sprawie spokój było nieciekawych. Od tego przecież cała akcja się zaczęła - od teoretyzowania, rzucania swoich hipotez. Jak ktoś się wbił w akcję kiedy temat miał już 30 stron no to cóż, jak coś jest interesujące to czasem trzeba się przemęczyć w poszukiwaniu informacji. Nikt nie broni też wejść na wykop, gdzie jest sekcja "powiązane" zbierająca najważniejsze "tropy".
  • 0

Lia.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Możecie przestać bezsensownie spamować? Odpowiedź została umieszczona w drugim poście - Administrator wyjaśnił dlaczego zniknął temat. Po co to dalej roztrząsać? Chcecie drugi temat o Aurelii stworzyć? Pojawi się moderator i od razu zamknie. To naprawdę jest bezcelowe.
  • 0

D.K..

Semper invicta

• Tematów: 2812
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aureliotemat definitywnie został usunięty i nie wróci na forum. Nie ma więc sensu na niego czekać, prosić, albo żądać czegokolwiek związanego z tą sprawą. Wszelkie tego typu posty, jak również nowe tematy zostaną także usunięte. Jeśli ktoś pokusi się o powtórne rozdmuchanie tej sprawy, dostanie bana.

W dalszym ciągu ciekawi mnie, ile osób zarejestrowało się tylko dla jakiejś Aurelki.

Około czterystu plus mniej więcej setka multikont, które już usunęłam.
  • 0

pdjakow.
  • Tematów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Około czterystu plus mniej więcej setka multikont, które już usunęłam.

Dziękuję i jak sądzę te liczby powinny niektórym uświadomić, dlaczego tamten temat był skazany na usunięcie. I jak sądzę ten również jest do zamknięcia.

Użytkownik pdjakow edytował ten post 05.02.2013 - 12:40

• 1

Kropcia.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na tym forum jest dużo innych o wiele ciekawszych tematów, a oni dalej napaleni, żeby rozwiązać tą sprawę. -.-
  • 0

D.K..

Semper invicta

• Tematów: 2812
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

• 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych