Nie wiem, czy to jest dobra kategoria, którą wybrałem by napisać, jak coś to proszę o przeniesienie. Mam 20 lat, wiec nie jestem małym dzieckiem. Uwielbiam gry komputerowe, szczególnie fantasy, ostatnio Secret World - gra, która może miałą jakis wpływ na sen.
Zarejestrowałem sie na tym forum, po w sumie przerażającej dla mnie nocy. Myślę, że może ktoś, cokolwiek będzie umiał doradzić, nie wiem, wytłumaczyć.
Mianowicie chodzi mi o to, że poszedłem dzisiejszej nocy spać jak zawsze - około 2 w nocy, i zasnąłem, spokojnie spałem około 1,5 h.
O godzinie 3:30 ocknąłem się, nie wiem dlaczego, nic mi się w sumie nie śniło takiego - otworzyłem oczy, a, że jak jestem obrócony na prawy bok to widze drzwi wejściowe do pokoju - z metr ode mnie, i trochę dalej - drzwi do łazienki. Zauważyłem jakieś dwie ciemne postacie przy drzwiach stojące, ale tylko sylwetki, i dwie kolejne przy drzwiach od łazienki. Taka panika we mnie wezbrała, zacząłem krzyczeć, wstałem i pobiegłem do drugiego pokoju opowiadając, że coś mi się chyba śniło. Ale ok, wróciłem do pokoju, co chwilę patrząc na drzwi - pusto! Nic! Zasnąłem...potem jeszcze inny koszmar męczył mnie tej nocy, ale to już nieważny i nie taki straszny.
Dodam, że jakieś parę dni wcześniej ja i wszyscy domownicy słyszeliśmy jakieś dźwięki - w kuchni, czy łazience jakby coś spadało, plastikowego, jakby przewracało się tam po szafkach.
Możecie powiedzieć, co to może być?