4.Duch z Sundarbanów

Ten facet na zdjęciu,pojechał sobie pospacerować do Sundarbans, z przyjaciółmi i poprosili jednego z nich, aby zrobił mu zdjęcie. W momencie, kiedy nacisnął na guzik, krzyknął i zemdlał. Po upływie dwóch dni zmarł. Lekarze postawili diagnozę,że dostał zawału serca. Gdy przyjaciele wywołali to zdjęcie, obok tego faceta sfotografowana została zjawa kobiety.Ci ludzie przekonywali że nikogo tam oprócz nich nie było.
A więc tak od razu widać że to fotomontaż bez dwóch zdań,a widzicie u tego faceta taki czarny pasek tuż przy jego lewym ramieniu na tle drzewa.Możliwe że to jego koszulka jest czarno biała ale również zdjęcie tego gościa wydaje się przyklejone do zdjęcia ze zjawą.Więc raczej ta zjawa została specjalnie zrobiona na tym zdjęciu pustego lasku po czym dodano zdjęcie tego gościa.
3.Pasażer widmo

Mabel Chinnery zrobiła zdjęcie swojemu mężowi podczas odwiedzin grobu matki w 1959 roku. Po wywołaniu fotografii, małżonkowie ze zdziwieniem odkryli, że na tylnym siedzeniu siedzi... nieżyjąca matka Mabel.
Ja tam nie widzę nic co by było związane z jakimkolwiek duchem. To nie jest prawdziwe zdjęcie.
2.Duch dziadka.

I wtedy to do mnie dotarło: za babcią widać twarz dziadka, który zmarł w 1984 r.! Byłam w szoku.
Po pierwsze To jest albo fotomontaż albo po prostu dano tam jakąś kukłę a nawet może ten mężczyzna miał brata bliźniaka co też nie wykluczam.Dodam jeszcze że widać tylko całą głowę i kawałek ramienia.
1.Upiór w Chorwacji

Jestem z Chorwacji. To były moje 18. urodziny. Zrobiłem zdjęcie moich dwóch kumpli telefonem komórkowym. Nie jest najlepszej jakości, ale nad ich głowami można zobaczyć trupią czaszkę. Doszliśmy do wniosku, że to jest duch.
To nic innego jak fotomontaż lub prawdziwe zdjęcie ale bez ducha.Według mnie najgorsze zdjęcie ducha w całej historii.Może i widać rysy przypominające czaszkę.Ale też widzę tam gębę goryla może ktoś się za niego przebrał w końcu impreza była nie.Chociaż ta twarz nawet przypomina mi trochę pokraka z Postala 2.Hehehe i ma taki sam uśmiech

Pragnę dodać że wierzę w duchy.Ale Większość zdjęć to tylko fotomontaż.

Użytkownik Stoner edytował ten post 12.01.2013 - 11:07