Napisano 24.07.2012 - 21:17
Napisano 24.07.2012 - 21:23
Spotkałem ducha gdy miałem 2 lata. ^^ Poza tym ja nic nie powiedziałem że ci nie wierze ale bez żadnych konkretnych dowodów raczej nie spotkasz się z pomocą.
Napisano 24.07.2012 - 21:26
Napisano 24.07.2012 - 21:34
Napisano 24.07.2012 - 21:42
Jeśli ci się to często zdarza to ustaw kamerę na noc być może ten duch da po sobie znać, że istnieje wtedy ja i może nawet inni będą wstanie ci uwierzyć i pomóc. Wiele spotkałem już tematów, w których użytkownicy napiszą se temat o niby nawiedzających duchach...
Spotkałem ducha gdy miałem 2 lata. ^^ Poza tym ja nic nie powiedziałem że ci nie wierze ale bez żadnych konkretnych dowodów raczej nie spotkasz się z pomocą.
Tylko jak sobie to wyobrazasz ze udowodnie? Mialam to nagrac kamera czy zdjecia robic. Mam swiadkow i mi to wystarczy, a tutaj wcale nie musze nic udowadniac bo mi na tym nie zalezy zeby ktos uwierzyl. Chcialam poprostu porozmawiac z kims kto przezyl cos podobnego. Na rozglos tematu nie licze bo mi to do niczego nie potrzebne. Poprostu sie podzielilam swoimi przezyciami. Myslalam ze jak ludzie na tym forum siedza to tez mieli jakies podobne przezycia, a nie tylko po to zeby kogos krytykowac.
Użytkownik Sapcio edytował ten post 24.07.2012 - 21:42
Napisano 24.07.2012 - 21:49
Użytkownik diavolo edytował ten post 24.07.2012 - 21:50
Napisano 24.07.2012 - 21:50
Napisano 24.07.2012 - 22:02
Napisano 24.07.2012 - 22:05
O pomoc możesz prosić księdza lub ewentualnie egzorcyste o poświęcenie domu i wygnaniu ducha.
diavolo@, czym się karmisz, tym się stajesz.
...ale ty tu się wyłącznie bawisz. Lepiej tak, niż rozporkiem.
Napisano 24.07.2012 - 22:24
Zastanawia mnie jedno. Czytajac wasze wypowiedzi zastanawiam sie czy chociasz polowa z was miala doczynienia z jakimkolwiek zjawiskiem paranormalnym. Dochodze do wniosku ze siedzicie tu z nudow, a nie zeby pomoc. W swoim zyciu widzialam bardzo duzo i uwierzcie mi malo wiecie na temat duchow. Mieszkala(es) z duchem bo ja tak (nie musicie mi wierzyc wystarczy ze mam swiadkow) i myslalam ze chociasz jedna osoba tutaj przezyla to co ja i porozmawiam z nia na ten temat, ale widze ze wy tylko umiecie obrazac ludzi na tym forum.
Napisano 24.07.2012 - 22:29
Napisano 24.07.2012 - 22:53
Może i matka poświęciła ale zawsze warto spróbować zatrudnić kogoś obeznanego w te rzeczy
O pomoc możesz prosić księdza lub ewentualnie egzorcyste o poświęcenie domu i wygnaniu ducha.
Poswiecila moja mama pokoj to tylko pukanie do drzwi ucichlo.
Napisano 24.07.2012 - 22:56
Może i matka poświęciła ale zawsze warto spróbować zatrudnić kogoś obeznanego w te rzeczy
Poswiecila moja mama pokoj to tylko pukanie do drzwi ucichlo.
Napisano 25.07.2012 - 22:26
Jesteście w większości beznadziejni... Jakby nie patrzeć to forum o zjawiskach paranormalnych. Dziewczyna właśnie o tym napisała. Nie wiemy czy mówi prawdę czy nie. Nigdy się nie dowiemy. Ale żeby od razu zarzucać kłamstwo, dziecinadę i wytykać błędy ortograficzne? Boże....niewiarygodne jest to jaką niektórzy odczuwają potrzebę oceniania innych, krytykowania... Czyżby chodziło o jakieś niespełnione ambicje? Kompleksy?
Napisano 28.07.2012 - 22:09
Jesteście w większości beznadziejni... Jakby nie patrzeć to forum o zjawiskach paranormalnych. Dziewczyna właśnie o tym napisała. Nie wiemy czy mówi prawdę czy nie. Nigdy się nie dowiemy. Ale żeby od razu zarzucać kłamstwo, dziecinadę i wytykać błędy ortograficzne? Boże....niewiarygodne jest to jaką niektórzy odczuwają potrzebę oceniania innych, krytykowania... Czyżby chodziło o jakieś niespełnione ambicje? Kompleksy?
Użytkownik umklajder edytował ten post 28.07.2012 - 22:10
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych