(...) Poza tym, przechadzka po mieście w sytuacji kiedy z całego świata znikli wszyscy ludzie i zostałem tylko ja
Może kiedyś oglądałeś serial "Heroes", bo tam była sytuacja, że Mat zamknął Sylara w takiej samem pułapce w jego umyśle.

Napisano 25.07.2013 - 15:36
 Biegłam jak szalona, dobiegłam do domu, prawie już zamknęłam za sobą drzwi, gdy ugrzęzła mi stopa i kogut mnie dziobnął
 Biegłam jak szalona, dobiegłam do domu, prawie już zamknęłam za sobą drzwi, gdy ugrzęzła mi stopa i kogut mnie dziobnął  Obudziłam się z krzykiem, myślałam, że serce mi wyskoczy z piersi
 Obudziłam się z krzykiem, myślałam, że serce mi wyskoczy z piersi 

Napisano 25.07.2013 - 19:53
 . I koniec snu.
. I koniec snu. 

Napisano 12.08.2013 - 17:41

Gość_Mira

Gość_Mira

Napisano 13.08.2013 - 00:58

Napisano 15.08.2013 - 14:31
 . Z resztą takie sny mi odpowiadają bo są w 100% świadome
. Z resztą takie sny mi odpowiadają bo są w 100% świadome 
Użytkownik Nekochin edytował ten post 15.08.2013 - 15:22

Napisano 17.08.2013 - 00:12
 Pamiętam, że miałem parę takich dosyć chorych snów, a to takie dwa z nich, które dobrze pamiętam.
 Pamiętam, że miałem parę takich dosyć chorych snów, a to takie dwa z nich, które dobrze pamiętam. 

Napisano 17.08.2013 - 20:38
 Chore
 Chore  

Napisano 26.08.2013 - 14:02

Napisano 08.10.2013 - 12:50

Napisano 09.10.2013 - 00:34

Uciekałam przed nimi... ale jak to bywa - kondycja nie dała rady i przystanęłam. I tak oto zostałam zgładzona z dwóch jaboli w głowę. Innym razem stałam na torach i nie mogłam się ruszyć pomimo nawoływań mojej babci.. i tak zostałam potrącona przez pociąg (gdy otworzyłam oczy nadal czułam uderzenie w głowę..a sama głowa przesunęła się z jednej strony łóżka na drugą..uczucie dosłownie jakby mi ktoś przywalił czymś w głowę). Innym razem goniła mnie babcia w labiryncie, który był zamiast ogrodu przy moim domu. Gdy już się cieszyłam, że pokonałam labirynt i uciekłam napastliwej, sadystycznej babce.. dostałam wałkiem w głowę. Inne krzywe wizje to sny o potworach,demonach. Ostatni był przerażający.. jak się obudziłam w nocy to aż całe ciało miałam zmrowiałe. Otóż w śnie spojrzałam w okno.. i pojawiła się wielka paszcza jakiegoś szkaradzctwa.
 Uciekałam przed nimi... ale jak to bywa - kondycja nie dała rady i przystanęłam. I tak oto zostałam zgładzona z dwóch jaboli w głowę. Innym razem stałam na torach i nie mogłam się ruszyć pomimo nawoływań mojej babci.. i tak zostałam potrącona przez pociąg (gdy otworzyłam oczy nadal czułam uderzenie w głowę..a sama głowa przesunęła się z jednej strony łóżka na drugą..uczucie dosłownie jakby mi ktoś przywalił czymś w głowę). Innym razem goniła mnie babcia w labiryncie, który był zamiast ogrodu przy moim domu. Gdy już się cieszyłam, że pokonałam labirynt i uciekłam napastliwej, sadystycznej babce.. dostałam wałkiem w głowę. Inne krzywe wizje to sny o potworach,demonach. Ostatni był przerażający.. jak się obudziłam w nocy to aż całe ciało miałam zmrowiałe. Otóż w śnie spojrzałam w okno.. i pojawiła się wielka paszcza jakiegoś szkaradzctwa.  

Napisano 26.10.2013 - 11:46
 I na 99% związany z tym, że dzisiejsza noc była pierwszą od 3 tygodni, kiedy mogłem spać tak długo, jak miałem na to ochotę - w rezultacie prawie 10h.
 I na 99% związany z tym, że dzisiejsza noc była pierwszą od 3 tygodni, kiedy mogłem spać tak długo, jak miałem na to ochotę - w rezultacie prawie 10h.

Napisano 30.10.2013 - 16:11
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych