Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czerwonooki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Redeyed.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Mam na imię Sebastian, mam 17 lat, przybywam z Buska-Zdroju. Forum przeglądam od bardzo dawna, ale dopiero dziś postanowiłem się zarejestrować i zacząć udzielać. Moimi głównymi zainteresowaniami są właśnie szeroko pojęte zjawiska paranormalne, okultyzm, bioenergoterapia, tarot, ale także muzyka (jestem gitarzystą), kultura japońska, informatyka. Mam nadzieję, że będzie się przyjemnie dyskutowało~ :mrgreen: Pozdrawiam.

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Witaj na pokładzie paranormalnych.

Tak napisałem, lecz to jest nieprawdą, ano większość ino tak chce być postrzeganymi, nieliczni marzą, by zaistnieć w tejże "branży", a ja twierdzę, że miejsca takie jak te są by się rozerwać.Pisz i czytaj, bo naprawdę są tu zalogowani ludzie wyjątkowi i tylko trudno jest zostać przez nich zaakceptowanym.Staraj się, staraj :rotfl:

Ja na ten przykład (raz muszę to oznajmić), ano ja prowokuję ich niemiłosiernie i drażnię a i tak nie udaję się mnie nikogo sprowokować do kłótni, czy też obrazy.A wiesz dlaczego? Bo oni mają charakter i za to właśnie szanuję tak TO forum.

Piszesz gitarzysta, a masz naście...bądź poważny młody, uczysz się być gitarzystą he he.Ja w swym fachu wiem b.wiele i ciągle się uczę młody.

Ciekawe, co masz na myśli "kultura japońska"?

Witaj

Redeyed.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzięki za powitanie.
Nie wątpie, że są tu ludzie wyjątkowi ;) Nie zamierzam nikogo prowokować, ani udawać wielkiego znawcy w tej "branży" - jestem zwykłym człowiekiem którego to po prostu interesuje, a wie tyle ile przeczytał z książek, stron i for typu paranormalne.pl.

Co do gitarzystów... idąc Twoim tokiem rozumowania - nikt nie może się nazwać prawdziwym gitarzystą, w końcu każdy cały czas się uczy ;)

Kultura japońska, w sensie: sztuki walki, architektura, technologia i taaak, sporo życia straciłem przed anime. :P

Użytkownik Redeyed edytował ten post 13.05.2012 - 18:27

nonosty.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pozdrawiam gitarzystę <który, pragnę zauważyć również stara się zainstalować avka! ^^ >
również kocham gitarę. w sensie stoi w pokoju i czasem do niej gadam. z japonistyki to lubię Vifon :)

zahaczę o to co napisał Maylo: jesteś tu dla rozrywki czy też by sięgać po wiedzę? ;>

ciekawi mnie czy ludzie zajmują się rzeczami paranormalnymi tak jak krzyżówkami - żeby rozluźnić mózgownice czy dlatego że jest to większą częścią ich życia <jak pasja do żarcia ;p >

również nowa - witam serdecznie!

#5 Gość_Antychrust

Gość_Antychrust.
  • Tematów: 0

Napisano

Masz jakiś ulubionych gitarzystów? Może jakieś gatunki muzyki?

Redeyed.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@nonosty

zahaczę o to co napisał Maylo: jesteś tu dla rozrywki czy też by sięgać po wiedzę? ;>

A czy to musi być traktowane oddzielnie? :) Zdobywać wiedzę na tego typu tematy to dla mnie rozrywka.

@Antychrust

Masz jakiś ulubionych gitarzystów? Może jakieś gatunki muzyki?

Miyavi, Yngwie Malmsteen, Van Halen, Steve Vai. Gatunki lubię naprawdę różne, nie trawię chyba tylko hip hopu, rapu i tego typu rzeczy. Głównie słucham rocka, metalu, j-rocka (rock japoński), ostatnio szczególnie faza na punk rock.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych