Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wizja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

Wizja.
  • Tematów: 2
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Witam jestem nowy na tym forum i zamierzam tutaj troche posiedziec. Zaczne od poczatku.

Byla godzina kolo 4 nad ranem, postanowilem ze trzeba wkoncu polozyc sie spac, a ze lubie zasypiac przed telewizorem, lecz takiego nie mam zalaczylem film poogladalem 15 minut i zamknalem oczy. Po 5-10 minutach, wiem ze jeszcze nie spalem poniewaz caly czas myslalem, przy zamknietych oczach pokazal mi sie obraz, cos jak wyobrazenie, tylko duzo bardziej szczegolowe, kolorowe i bardzo realne. Na poczatku kleczalem w habbicie w konfesionale, spowiadalem sie ksiedzu, mowilem ze bluznie przeciw Bogu, bo tak naprawde jest, ale nie robie tego celowo ani specjalnie, gdy tylko przeklne Boga staram sie natychmiastowo go przeprosic. przy habbicie mialem sznurek, obwiazany przy pasie, przywiazalem sznurek do konfesionalu, nastepnie wyszedlem jakby ze swojego ciala i przygladalem sie z niewielkiej odleglosci, wtedy ksiadz cos powiedzial, nie potrafie sobie przypomniec co. Chwile pozniej zostalem pociagniety, przewrocilem sie na przesuwajace sie podloze a za mna przwrocil sie konfesional, podloze to wygladalo jak bieznia i prowadzila do pieca, bramy? buchaly tam plomienie. nie chcialem widziec co sie stanie kiedy wpadne do tego pieca wiec natychmiast otworzylem oczy. i tutaj rodzi sie moje pytanie czy moze byc to jakiegos rodzaju wizja?
  • 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Prędzej sen.
  • 0

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Jeśli uznasz swój sen za wizję, to tak.
p.s.Uwielbiam czytać pierwsze wpisy "nowych'' użytkowników, są takie nierealne :roll:
...ciekawe dlaczego tak to jest?
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Trafiłeś do konfesjonału z zapadnią prowadzącą wprost do p i e k ł a a spowiadającym Ciebie był sam belzebub. Zostałeś doceniony.

Użytkownik Aidil edytował ten post 29.04.2012 - 14:30

• 0

Wizja.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Czyli urwanie sie wizji oznacza ze jeszcze moze byc dobrze. Czy przywiazanie do konfesionalu nie oznacza przywiazania z Bogiem? Jezeli Bog nie wierzy ze nie robie tego z zamiarem, a szatan mysli ze robie to specjalnie, jest sposob by przekonac do siebie Boga?

Użytkownik Wizja edytował ten post 29.04.2012 - 14:57

• 0

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A ile masz tego czasu? :P

edit: O widzę kolega zrezygnował z pytania. Post nieważny.

Użytkownik Romczyn edytował ten post 29.04.2012 - 14:58

• 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli wierzysz w Boga to powinieneś wiedzieć, że jest On wszechwiedzący. Zna każdą Twoją myśl, wie o czym pomyślisz jeszcze zanim TY SAM o tym pomyślisz, wie co robisz i co będziesz robił nawet jeśli Ty jeszcze o tym nie wiesz. Patrzy na wszystko co robisz, w każdej sekundzie, każdego dnia. Ostro, nie?
  • 0

MrOsamaful.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Witam jestem nowy na tym forum i zamierzam tutaj troche posiedziec. Zaczne od poczatku.

Witaj. Zapoznaj się z regulaminem forum i zapamiętaj sobie, że na tym forum potwierdzanie swoich twierdzeń odpowiednimi argumentami jest mile widziane ;)

Byla godzina kolo 4 nad ranem, postanowilem ze trzeba wkoncu polozyc sie spac, a ze lubie zasypiac przed telewizorem, lecz takiego nie mam zalaczylem film poogladalem 15 minut i zamknalem oczy.

Film gdzie?

Po 5-10 minutach, wiem ze jeszcze nie spalem poniewaz caly czas myslalem, przy zamknietych oczach pokazal mi sie obraz, cos jak wyobrazenie, tylko duzo bardziej szczegolowe, kolorowe i bardzo realne.

Hipnagogi, nic nadzwyczajnego.

Na poczatku kleczalem w habbicie w konfesionale, spowiadalem sie ksiedzu, mowilem ze bluznie przeciw Bogu, bo tak naprawde jest, ale nie robie tego celowo ani specjalnie, gdy tylko przeklne Boga staram sie natychmiastowo go przeprosic. przy habbicie mialem sznurek, obwiazany przy pasie, przywiazalem sznurek do konfesionalu, nastepnie wyszedlem jakby ze swojego ciala i przygladalem sie z niewielkiej odleglosci, wtedy ksiadz cos powiedzial, nie potrafie sobie przypomniec co. Chwile pozniej zostalem pociagniety, przewrocilem sie na przesuwajace sie podloze a za mna przwrocil sie konfesional, podloze to wygladalo jak bieznia i prowadzila do pieca, bramy? buchaly tam plomienie. nie chcialem widziec co sie stanie kiedy wpadne do tego pieca wiec natychmiast otworzylem oczy. i tutaj rodzi sie moje pytanie czy moze byc to jakiegos rodzaju wizja?

Oczywiście, że to nie wizja. Po prostu zachowałeś świadomość podczas wchodzenia w sen. Przykro mi to nie wizja, a bóg nie istniej więc nie musisz się martwić, że pójdziesz do piekła.

Użytkownik MrOsamaful edytował ten post 29.04.2012 - 18:45

• 0

Heweliusz.
  • Tematów: 14
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Piszesz, że przeklinasz Bogu, a to jest poważna sprawa.
Czy słyszałeś, że bluźnierstwo przeciwko Duchowi nie będzie odpuszczone? Cytuję:

"Każdy grzech i bluźnierstwo będą odpuszczone ludziom, ale bluźnierstwo przeciwko Duchowi nie będzie odpuszczone. Jeśli ktoś powie słowo przeciw Synowi Człowieczemu, będzie mu odpuszczone, lecz jeśli powie przeciw Duchowi Świętemu, nie będzie mu odpuszczone ani w tym wieku, ani w przyszłym."
  • 1

Wizja.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Moje przeklenstwa biora sie z podswiadomosci, nie mysle zeby przeklnac, ale samo wtraca sie miedzy wiersze, przykladowo: mysl Kocham Boga i chce by byl przy mnie, i cichutki glosik w glowie nie nie chce, chce by szatan byl przy mnie, lub przeklinam co bierze sie samo z siebie najczesciej w toalecie, w sytuacjach intymnych, kiedy kogos obrazam wtraca sie mysl o Bogu, chce ja przezwyciezyc mowie ze tak nie jest, ale nie da rady, dopiero po chwili puszcza, walcze sam ze soba i nie mam kontroli nad wlasnymi myslami tylko i wylacznie w tym przypadku.

Przed chwila sie pomodlilem, powiedzialem Bogu ze kazde moje przeklenstwo bede sumowal okazaniem milosci, oraz przeproszeniem. Zapomnialem sie, kiedy sobie przypomnialem uslyszalem glosik teraz juz za pozno

Użytkownik Wizja edytował ten post 29.04.2012 - 20:04

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych